25 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Balık, Yengeç, Akrep, Terazi,  Aslan burçları dikkat! Para, evlilik, iş, eğitim

25 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Balık, Yengeç, Akrep, Terazi, Aslan burçları dikkat! Para, evlilik, iş, eğitim

25 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları.. Venüs Neptün karesi; yakın çevre İkili ilişkilerde aldanma, kanma, kandırılma durumları olabilir. Parasal konularda hayal kırıklığı yaşanabilir.

Herkese Merhaba,

Ay İkizler burcunda yeni haftaya başlıyoruz. Herkese güzellikler getirmesi dileğimle. 

Venüs Neptün karesi; yakın çevre İkili ilişkilerde aldanma, kanma, kandırılma durumları olabilir. Parasal konularda hayal kırıklığı yaşanabilir. Alkol uyuşturucu gibi bağımlılık yapan maddelerin kullanımında artış görülebilir. Alerji zehirlenme durumları olabilir. Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin lütfen.  

Nazım'dan bir şiir bırakıyorum güzel gönlünüze...

Yürümek;
yürümeyenleri
arkanda boş sokaklar gibi bırakarak,
havaları boydan boya yarıp ikiye
bir mavzer gözü gibi
karanlığın gözüne bakarak
yürümek!..

Yürümek;
dost omuzbaşlarını
omuzlarının yanında duyup,
kelleni orta yere
yüreğini yumruklarının içine koyup
yürümek!..

Yürümek;
yolunda pusuya yattıklarını,
arkadan çelme attıklarını
bilerek
yürümek…

Yürümek;
yürekten
gülerekten
yürümek…

25 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Gün genelinde hisleri çok güçlü olacak koçların. Umulmadık şekilde iş kariyer alanında değişiklik yaşayabilirler. Beklenmedik süper bir iş teklifi gelebilir. Bu fırsat bir daha karşılarına çıkmaz. Kendileriyle ilgili kötü niyetli kişilere karşı ilahi korumaları var. İlişkisi olmayanlar bir anda duygusal biriyle ilişkiye başlayabilir.

26 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Aslan, Balık, Yengeç, Akrep, Terazi, burçları dikkat! Konut, Sağlık, Para konuları var

25 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Güne yüksek motivasyonla başlıyorlar. Anlaşma, sözleşme, ortaklık işleri olan boğalar son anda bir engele takılabilir. Fesh etme durumları olabilir. Biraz umutsuzluğa kapılabilirler. Beklenen parasal durumlar içinde gecikmeler olabilir. İlişkisi olmayanlar sadık biriyle tanışabilir. Mevcut ilişkilerde ayrılık kararı alınabilir. 

25 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: Güzel haberlerle güne başlayabilirler. İlişkiler alanında yeni bir sisteme geçebilirler. Parasal ve maddi konularla ilgili çok hızlı gelişmeler yaşayabilirler. Bazıları yeni bir eşya alabilir. Mevcut ilişkilerde sorunlar çözülüyor. Pozitif durumlar var. Evlilik teklifine gelebilir bazılarına.

25 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Çok yorgun yengeçler. Bazıları kendini hasta gibi hissediyor olabilir. İçe kapanmış bazıları, yalnız kalmak istiyorlar. Bazı kişilerle aralarına soğukluk girmiş olabilir. Aslında yüzlerini güldürecek haberler geliyor. Çok çaresiz kaldıkları bir durumla ilgili zoru başarıyorlar. İş kariyer ve ikili ilişkiler adına dönüm noktasındalar.

26 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Aslan, Balık, Yengeç, Akrep, Terazi, burçları dikkat! Konut, Sağlık, Para konuları var

25 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Beklemede kaldıkları iş, eğitim, projeyle ilgili harekete geçiyor aslanlar. Sağlam temeller atılabilir. İş toplantısı veya grup çalışmalarına katılabilir bazıları. Parasal olarak kalıcı maddi zenginlik sağlayacak bir teklif alabilirler. Büyüme, gelişme, yükselme vaad eden başlangıçlar yapabilirler. Yol gösterici kişiler çıkabilir karşılarına.

25 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: Resmi kuruluşlardan haber alabilirler. Parasal beklentisi olanlara beklenen para gelebilir. Aynı anda bir çok teklif arasında kararsızlık şaşkınlık yaşayabilirler. İkili özel ilişkilerde hayal kırıklığı yaşanabilir. Seçim yapmak zorunda kalabilirler. Yeni ilişkiye başlayanlar partnerlerine karşı güvenilmez durumlar yaşayabilirler.

25 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Bazı kişilerle aralarına mesafe girebilir. Kadınlarla ilgili bilmedikleri durumlar olabilir. Kurnaz kişiler olabilir etraflarında. Hazırlıksız bir olay yasayabilirler. Bazı durumlar gün yüzüne çıkıyor ve yaşanan durumun karanlık tarafından sıyrılıp pozitife geçebilecek başaklar. Aydınlığa çıkıyorlar. Yeni ilişkiye başlayacaklar kişiler karşılarındaki kişiyi sorgulamasında fayda olabilir.

25 Ekim Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: İş yerlerinde bir kişinin ispiyonculuğu yüzünden mevcut işlerinden ayrılabilirler. Hiç beklemedikleri bir durum yaşanabilir. İş birliği yaptıkları kişilerle yollarını ayırabilirler. Bazıları duygusal çöküş yaşayabilir. Parasal durumlarla ilgili beklenen sonuçlar olumsuz olabilir. İkili ilişkilerde evliler boşanma kararı alabilir.

26 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Aslan, Balık, Yengeç, Akrep, Terazi, burçları dikkat! Konut, Sağlık, Para konuları var

25 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Çok hızlı bir haberle hızlı gelişmeler yasayabilirler. Bir çok alternatif arasında sıkışıp kalabilirler. İş, proje vesaire her neyse hazırda bekledikleri bir konuyla ilgili kafa karıştırıcı bir durum yaşayabilirler. Duygusal gel gitler olabilir. İkili özel ilişkilerde gerçekleri görmüyor olabilirler.

25 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Bazı kişi ve olaylarla ilgili yaşananları bilinçaltına atıp yaşamdan zevke almanın yollarını bulabilir oğlaklar. İş kariyer alanında bir projenin mimarı olabilirler. Sonuçları başarı getirecek kendilerine. Aniden biri girebilir bazılarının hayatına. Bu kişi güvenilmez biri de olabilir ama zarar görmeyecekler. Uzaktan misafir gelebilir oğlaklara.

25 Ekim Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Dile benden ne dilersen gibi bir gün yaşayabilirler. Sihirli bir değnek dokunabilir kovalara. Çok istedikleri bir şey ayaklarına gelebilir. Ani hızlı çok keyifli bir başlangıç yapabilirler. Bazıları ev hayaline kavuşabilir. Bazıları yuva kurmaya adım atıyor. Çok güzel haberler yolda. İlişkisi olmayanlar ruh eşine rastlayabilir. Bu ruh eşi duygusal tam bir aşk insanı.

25 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: Beyaz atlı prens geliyor balıklara. Çok aydınlık bir haber alabilirler. Umudu kestikleri bir durumla ilgili sevinç yaşayabilirler. Parasal konularda ilahi destek var. İkili ilişkilerde sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Karamsar ruh halinden çıkıyor balıklar. Bazıları isy kariyer hayatında istediği konuma gelebilir.

Astroloji ✨Tarot ✨Numeroloji ✨ Doğum Haritası Analizi ve Tarot Danışmanlığı ✨ için sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

26 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Aslan, Balık, Yengeç, Akrep, Terazi, burçları dikkat! Konut, Sağlık, Para konuları var

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum