26 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Aslan, Balık, Yengeç, Akrep, Terazi,  burçları dikkat!  Konut, Sağlık, Para konuları var

26 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Aslan, Balık, Yengeç, Akrep, Terazi, burçları dikkat! Konut, Sağlık, Para konuları var

26 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları.. Ev alım satım, gayrimenkul, toprak, arazi işleriyle ilgilenmek için verimli zamanlar. Anneden uzak kalanlar anne özlemini daha derinden hissedebilir. Vatan sevgimiz de , milliyet...

Herkese Merhaba,

Ay gece yarısı yengeç burcu seyrine başlıyor.

Duygular şelale:) 

Eskileri özlerken, eskileri konuşurken bulabiliriz kendimizi. Aile üyelerine karşı daha korumacı, daha fazla sahiplenme iç güdüsüyle yaklaşabiliriz. 

Anneden uzak kalanlar anne özlemini daha derinden hissedebilir. Vatan sevgimiz de , milliyetçi duygularımız da artış olabilir. 

Ev alım satım, gayrimenkul, toprak, arazi işleriyle ilgilenmek için verimli zamanlar. Sağlık olarak karaciğer, safra kesesi, mide ve göğüs bölgesinde hassasiyet olabilir. Mamografi çektirmek isteyen kadınlar için çok uygun zamandır ayrıca.

Ay yengeç burcunda madem;
Seven sevdiğine sarılsın...

Günlük Burç Yorumları 27 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

26 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

♈Koç Burcu: Yaşam alanlarında yaşanan bir karışıklık belirsizlik sona eriyor. Sürpriz bir haberle güçlerinin farkına varıyorlar. İş kariyer alanında patrondan bir teklif gelebilir. Bazılarına otorite kişilerden destek var. İkili ilişkilerde beklentilerini daha net ortaya koyabilir koçlar. Olaylara daha gerçekçi bakacaklar.

26 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Yakın çevreyle mücadele içinde boğalar. Kendilerinden alt kişilerle bir kaos yaşayabilirler. Mücadeleden yara alabilirler, kırılabilir ve çok yorulacaklar yaşanan durumdan. Amaçlarına hedeflerine çok yakınlar aslında. Duygusal anaç bir kadından manevi bir destek geliyor. Kalplerinin sesini dinlesinler. Parasal sorunların çözülmesine çok az bir zaman kalmış.

26 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: Yorucu bir gün geçirebilirler. Çoklu bir tartışmanın içinde kalabilirler. Yakın-uzak tüm çevreyle uğraşmak zorunda kalabilirler. Bazı konularla ilgili sonlandırma kararı alabilirler. Yeni bir düzen sistem sürecine girebilirler. Kasım ayı içinde 'ben eski ben değilim' diyebilir ikizler. Denenmeyeni deneyecekler.

26 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Gidecekleri yönü belirliyor artık yengeçler. İş, ortaklık yaptıkları kişi ve durumlarla ilgili sorunlu ilişkileri çözüme gidiyor. Yaşanan her karanlık durum aydınlanıyor. Bazı kişilerle yollarını ayırabilirler. Gün yüzüne çıkan herşeyle ilgili yolun yarısını geçmişler artık. Parasal güzel gelişmeler olabilir. Rahatlıyor yengeçler.

Günlük Burç Yorumları 27 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

26 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Gelen beklenmedik bir haberle deniz yada hava yolculuğuna çıkabilir bazı aslanlar. Yine uzak bir yerden parasal konularla ilgili sürpriz haberler gelebilir. Maddi konularda kalıcı kazanç sağlayacak bir teklif alabilirler. Başarıcak güce sahipler. Bazıları yeni bir yere taşınabilir. Bazıları da ülke değiştirme planı yapabilir.

26 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: Güçleniyor yaylar. Yaşanan kaos düzen bozukluğu sona eriyor. Haneyi ilgilendiren çok güzel bir haber alabilerler. Otoriteyle ilişkiler yoluna girebilir, destek gelebilir. Güçlü bir kişiden büyük bir yardım olabilir. Hane içi sevinç kutlama var. İnşaat yapı gayrimenkul konularından yüksek kazanç saglayabilirler. Ev alıyor bazı yaylar.

26 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: İkilem yaşıyor başaklar. Maddi olarak kendilerini güvence altına almak istiyor olabilirler. Bazı durumlarda kararsızlıklar yaşanabilir. Sunulan fırsatları görmüyor olabilirler. Cömert birinden parasal destek yani beklenen yardım gönlü zengin birinden geliyor. Yeni bir iş başlangıcı olabilir bazıları da kendi işini yapmak isteyebilir.

26 Ekim Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: Bir kişiye bir yere veda etmek zorunda kalabilirler. Eski hatalar yeniden tekrarlanabilir. Bazı ilişkilerle bağlarını koparabilirler. Evliklerde aldatılma durumları olabilir ve partneri yakalayabilirler. Yolculuğa çıkabilir bazıları. Şehir değişikliği gündeme gelebilir. Biraz hüzün biraz kederli teraziler. İstem dışı ayrılıklar söz konusu.

25 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Kandırılabilir akrepler. Her neyse adım atacaklarsa kırk kere düşünsünler. Anlaşma, sözleşme, ortaklıklar adına yanıltıcı durumlar olabilir, sonuçları belirsizlik olabilir. Dolandırıcılara dikkat ayrıca. Gönüllü bir esaretin tuzağına düşebilirler. Yanlış kararlar alabilirler. Yanlış kişi ve durumlara çekilebilirler. Şeytanın sınavından geçebilir akrepler.

Günlük Burç Yorumları 27 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

26 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Pasif bekleyişte olan oğlaklara müjdeli haber geliyor. İş proje parasal konularla ilgili beklenen haber geliyor. Ailce sevinebilir oğlaklar. Uzak bir yere seyahat edebilirler. Yeni bir sözleşmeye imza atabilirler. Bazıları çocuklarıyla ilgili güzel gelişmelere şahit olabilir. Mutluluk kapılarında.

26 Ekim Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Gündemlerinde parasal mevzular var. Hayallerinin de ötesinde bir para geçebilir ellerine. Adil bir kişiden yüklü para desteği gelebilir. İşleriyle ilgili beğeni takdir görebilirler. Şans oyunları yüzlerini güldürebilir bazılarının. Beklenmeyen bir miras haberi gelebilir. Dernek kuruluş üyelerinin başkanlık durumları gündem oluşturabilir. Dört ayak üstüne düşüyor kovalar.

26 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: İki kişi, iki olay, iki iş, iki seçenek arasında kalıyor balıklar. Gitmek istedikleri bir yerde, ayrılmak istedikleri bir ilişki de zorla kalabilirler. Seçim yapamıyorlar. Aslında doğru karar kalmamak olabilir ve bunu yapabilirlerse yeni güzel başlangıçlar için tam zamanı. Kendilerine hizmet etmeyen kişi ve durumlardan uzaklaşmaları çürümüş  sitemin yıkılması temeli sağlam ilişkileri vaad ediyor olabilir. Biraz cesaret!

Günlük Burç Yorumları 27 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

Astroloji ✨Tarot ✨Numeroloji ✨ Doğum Haritası Analizi ve Tarot Danışmanlığı ✨ için sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz.

 

Sevgiler...

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.