Günlük Burç Yorumları 27 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

Günlük Burç Yorumları 27 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

27 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları..

Herkese Merhaba,

Ay yengeç burcu seyrine devam ederken yine duygusal, anaç, merhametli ve fedakarız. Koruma kollama sahiplenme duygusuyla hareket ediyor olabiliriz.
Peki, duygusal yoğunluk yaşarken
Dokunsalar ağlar mıyız?

Can Yücel diyor ki; 

Sebepsiz sevmektir aşk
Nedeni olmadan bağlanmak birine. Gözlerine baktığında erimektir içten içe, Ellerini tuttuğunda titremektir tüm benliğinle. 
Hatta sarılamamaktır utançtan. 
Çünkü utanmaktır sevmek aslında. Sevmek nedir aslen? 
Ölmek mi uğruna? 
Yaşamak mı onunla? 
Sevmek mi ömür boyunca? 
Yoksa ayrılmak mı gerekince? 
Nedir insanı başkasına bağlayan? Güzelliğimi? 
Bilmez kimse bu soruların cevabını… Kimi sever güzelini, Kimi sever özelini?

Günlük Burç Yorumları 28 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

27 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Gündemlerinde parasal konular var. Aileyi ilgilendiren maddi konularla beklenmeyen bir para gelebilir yada beklenmedik bir ödeme çıkabilir ellerinden. Her şekilde ilahi destek var. Bazıları aile şirketiyle ilgili yeni planlamaya gidebilir. Aile toplantısı gündeme gelebilir. Kredi müracaatı yapabilir bazıları. ilişkilerde sevgi hoşgörü daha görünür olabilir. Kenetleniyor koçlar.

27 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Bugün yardımlar gelebilir boğalara. Saplantılı kaldığınız durumlarla ilgili bakış açınızı değiştirmeniz gerekebilir. Yeniliğe direniyor olabilirsiniz. Aşamadığınız kişi ve olayların içinde kalabilirsiniz. İlişkilerde kendi fikrinizi savunurken diğerlerinin de söylediklerini dikkate alın. İnadın fazlası da size zarar olabilir 

27 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: Bazı kişilerle aralarına soğukluk girebilir. Yalnız kalmak isteyebilirler. Kadınlarla ilgili bilmedikleri bir sır ortaya çıkabilir. Resmi kurum kuruluşlar da işleri olanlar, haber bekleyenler için pozitif olumlu sonuçlar olabilir. Şüphede kaldıkları bir kişi veya konuyla ilgili aydınlanıyor ikizler. Anneden destek nasihat gelebilir.

Günlük Burç Yorumları 28 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

27 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Ne yapacağını bilemiyor yengeçler. Elleri kolları bağlı çaresizlik içinde olabilirler. Harekete faaliyete geçmek için bira daha beklemeleri gerekebilir. Askıda kalan ödemeler, alacak verecek satış durumları için süreç biraz daha uzayabilir. Bazılarının  seyahat yolculuğu iptal olabilir. Anlaşma sözleşme durumları bozulabilir. Zaman ve sabır!

27 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Üçüncü kişiler yüzünden kalp kırıklığı yaşayabilir aslanlar. Dünya planı onları yormuş olabilir. Kendileriyle baş başa kalmak istiyorlar. Maneviyata yönelmek dış dünyadan izole olmak iyi gelebilir kendilerine. Bilge olgun bir kadından maddi bir destek ya da iş fırsatı gelebilir. Yaşlı erkeklerden nasihat tavsiye var es geçmeyin. Aydınlığa çıkacağınız yolun anahtarı o tavsiye olabilir.

27 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: İş ortamında fikir ayrılıkları yaşanabilir. Güç savaşları içinde kalabilirler. Bir iş projeyle ilgili sen-ben durumları yaşanabilir. Haksızlık yapabilir haksızlığa uğrayabilirler. Sağduyulu olmaları gerekiyor. İçinde kaldıkları savaşın kazananı olmayacak çünkü. Ufak tefek kaza ve sakatlıklara dikkat.

Günlük Burç Yorumları 28 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

27 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Yaşanan sıkıntılı bir durumla alakalı artık bir sonlanma bitiş yaşıyorlar. Sürpriz bir haber yada misafir gelebilir. Bazı şeyler eskisi gibi olmayabilir başakları için. Kadersel bir değişim dönüşüm yaşayacaklar. Bir şans gelebilir kendilerine. Eski defterler kapanıyor yeni bir kader sayfası açılıyor. Bazıları kadersel eşine rastlayabilir.

27 Ekim Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: Yeni oluşum yeni düzene ayak uydurmaya çalışıyor olabilir teraziler. Bazı durumlara alışmaya çalışıyorlar. Yeni ikili ilişkiler yeni tanışmalar karşılaşmalar gündemlerinde olabilir. Soylu bir aileden parasal destek yardım görebilir bazıları. Aile şirketinde işe başlayabilirler. Maddi konularla ilgili tatmin edici yeni başlangıçlar var.

27 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Bazı kişi ve olayları arkalarında bırakıyor akrepler. Bir sonlanma bitiş sonrası hızlı bir başlangıç  yapabilirler. Hazırlıksız yaşayacakları bir durum oluşabilir. Arkalarından iş çeviren kadınlar olabilir. Anneyle ilgili sorunlar gündeme gelebilir. İkilemde kalan akrepler tarafını seçiyor. 

Günlük Burç Yorumları 28 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

27 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Güne keyifli başlayan oğlaklar bazı kişilere karşı kendilerini savunmak zorunda kalabilirler. Yalan söyleniyor olabilir kendilerine. İmza işleri olanlar sahte evrak konuları, hileli durumlara karşı daha dikkatli olmalılar. Samimiyetsiz kişiler ve konular içinde kalabilirler, canları sıkılıyor oğlakların.

27 Ekim Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Negatif ruh halinde olabilirler. Bir hatanın tekrarını yapabilirler. Fakat ilahi bir destekle harekete geçiyor kovalar. Parasal bir yardım destek haber geliyor. Araba yolculuğu yapabilir bazıları. Kopuk ilişkiler tekrardan hareketlenebilir. Maddi konularla ilgili iletişim trafiği var.

27 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: Öldürmeyen acı güçlendirir misali. Otoriteden tam destek var. Eş baba patron olabilir. Gelen destekle harekete geçiyor balıklar. Güçleniyor, hırslanıyorlar. İş seyahati gündeminde olabilir bazılarının. işçiliklerindeki titizlik ve başarısı duyuluyor bazılarının. Patron sensin diyebilir birileri balıklara.

Astroloji ✨Tarot ✨Numeroloji ✨ Doğum Haritası Analizi ve Tarot Danışmanlığı ✨ için sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz.

Günlük Burç Yorumları 28 Ekim 2021 : Balık, Yengeç, Aslan, Akrep, Terazi, Koç, Kova burçları dikkat! Kötü haber gelebilir

Sevgiler..

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.