25 Eylül 2021 Burç Yorumları: Oğlak, Aslan, Balık ve Diğer Burçlar İçin Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor!

25 Eylül 2021 Burç Yorumları: Oğlak, Aslan, Balık ve Diğer Burçlar İçin Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor!

Eylül ayının son haftasında Ay’ın konumu burçları etkilemeye devam ediyor. Ay, Boğa burcundaki seyahatine devam ederken burçları aşk ve ilişkiler alanında etkiliyor. Yorgunluk ve tembellik hissi baskın bir şekilde hissedilecek. Peki, 25 Eylül 2021 burç yorumlarına göre hangi burç neler yaşayacak? Venüs ve Uranüs karşıtlığının etkileri neler olacak?

Eylül ayının son haftasında Ay’ın konumu burçları etkilemeye devam ediyor. Ay, Boğa burcundaki seyahatine devam ederken burçları aşk ve ilişkiler alanında etkiliyor. Yorgunluk ve tembellik hissi baskın bir şekilde hissedilecek. Peki, 25 Eylül 2021 burç yorumlarına göre hangi burç neler yaşayacak? Venüs ve Uranüs karşıtlığının etkileri neler olacak?

Eylül ayının sona ermesine kısa bir süre kala gökyüzünde de hareketli anlar yaşanmaya devam ediyor. Tüm burçları etkisi altına alan gezegen hareketleri, hayatın farklı alanları üzerinde etkili oluyor. Ay’ın Boğa burcundaki seyahatinden dolayı içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Sosyal hayatın geri planda kalacağı bu süreçte iç sesinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Tembellik hakkını kullanmak için uygun bir dönem olacaktır. 25 Eylül 2021 burç yorumlarına göre aşk, sağlık ve para alanlarında hangi gelişmelerin yaşanacağını yakından inceledik.

25 Eylül 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Parasal konularla ilgili gelişmelerde dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Harcamalarınızı sınırlamanız gereken bu süreçte riskli hamlelerde bulunmaktan kaçınmayacaksınız. Beklenmedik olaylara karşı dürtüsel tepkiler vermeye meyilli olacaksınız.

25 Eylül 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Ay’ın Boğa burcunda olması karanlık ve gizli duyguların açığa çıkmasına neden olabilir. Birlikte olduğunuz insana karşı güvensizlik hissedebilirsiniz. Sakin ve huzurlu bir ortam arayışı içerisine girebilirsiniz. İnsanlardan uzaklaşarak yalnız kalmak için bahaneler üretmek isteyebilirsiniz. Kafanızdaki soru işaretlerine yanıtlar aramaya devam edeceksiniz.

25 Eylül 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

Venüs ve Uranüs karşıtlığının etkileri en çok İkizler burcu tarafından hissedilecek. Skandallara ve dedikodulara karşı hazırlıklı olmanızda fayda bulunuyor. Geçmişte yaşanan olayları düşünmekten ve sorgulamaktan dolayı rahatsızlık duyabilirsiniz. Kime güveneceğiniz noktasında dikkatli adımlar atmalı, sırlarınızı paylaştığınız insana karşı tedbirli davranmalısınız.

 

Yeni Günlük Burçlar 

Günlük Burç Yorumları 26 Eylül Pazar: Merkür'ün Retrosu Terazi Burcunda, Aslan, Balık, Boğa, Koç Burçları Dikkat...

25 Eylül 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Ay’ın Boğa burcunda olması yavaşlamanıza ve iç sesinize yönelmenize neden olacaktır. Lakin, günlük rutin dışına çıkmanız halinde temponuz artacaktır. Özellikle yakın çevrenizdeki insanların sorunlarına çözüm üretmek için harekete geçebilirsiniz. Günün anahtar kelimesi sabır olacaktır. Sabırlı ve kontrollü şekilde ilerlemeye odaklanmanız gerekebilir.

25 Eylül 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

İş hayatınızdaki problemlerin öne çıkacağı bir gün olacaktır. İş arkadaşlarınızla aranızdaki gerilimin artmasına neden olacak olaylar yaşanabilir. İşten çıkarma ya da yeni bir projenin sona ermesi gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Yaratıcı yönünüzün beslendiğini hissetseniz dahi harekete geçmekte ağır kalabilirsiniz.

25 Eylül 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Toprak grubu burçları arasında yer alan Başak, Ay’ın enerjisini hissetmeye devam edecek. Abartılı tepkiler vermeye meyilli olacağınız süreç içerisinde kilo alımlarına dikkat etmelisiniz. Aşırı iş yükü nedeniyle üzerinizdeki baskının arttığını hissedebilirsiniz. Enerjinizi doğru ve verimli şekilde kullanmanın yollarını aramalısınız.

25 Eylül 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Psikolojik olarak yorulduğunuzu ve yıprandığınızı hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki problemlere ek olarak özel hayatınızda da karışıklıklar meydana gelebilir. Birlikte olduğunuz insanla iletişim kurmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edemediğiniz durumlarda ani tepkiler vermeye başlayabilirsiniz. Uyku düzenindeki bozukluğun etkileri hissedilecektir.

25 Eylül 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

İkili ilişkilerinizdeki dengelerin değişmeye başladığı bir dönem içerisine giriş yaptınız. Venüs’ün etkisiyle tutku ve egoların güçlenmeye başladığı görülecektir. Sır tutma noktasında problemler yaşayabilirsiniz. Sırlarınızı paylaştığınız insanlarla yaşadığınız çatışmaların sonuçları olacaktır. Ne söylediğinize dikkat etmeli ve kontrollü şekilde ilerlemeye çalışmalısınız.

25 Eylül 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Sosyal hayatınızdaki çeşitliliğin faydalarını görmeye başlayacaksınız. Özel hayatınızdaki insanların yardımları sayesinde iş ilişkilerinizi güçlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Enerjinizi dağıtmadan tek bir alan üzerinde ilerlemeye çalışmalısınız. Dikkat eksikliği ve odaklanma problemlerine karşı yardım alabilirsiniz.

25 Eylül 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Hayata bakış açınızı değiştirmeniz gereken bir dönemde bulunuyorsunuz. Bardağın boş tarafını görmekten dolayı enerjide düşüşler yaşanıyor. Heyecan ve tutku arayışınız yanlış ilişkiler kurmanıza neden olabilir. Acele kararlar almak yerine sürece yaymaya çalışmalısınız. İş hayatınızdaki problemler ve parasal sorunlar yüzünden ailenizden yardım isteyebilirsiniz.

25 Eylül 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Ay’ın Boğa burcunda olması ipleri elinizden bırakmanıza neden olabilir. Her şeyi akışına bırakma düşüncesi yüzünden sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Aşırı kilo alımı, işleri erteleme ya da özensiz şekilde yapma hali ortaya çıkabilir. Parasal konularda cömert harcamalar yapmanız, ilerleyen dönem için başınızın ağrımasına neden olacaktır.

25 Eylül 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Parasal konulardaki sorunların öne çıkacağı bir gün içerisinde olacaksınız. Alacak verecek konularında temkinli davranmalısınız. Ekonomik problemlerden dolayı özel hayatınıza yeterince zaman ayırmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Duygularınızı baskı altında tutmanız nedeniyle ani öfke patlamaları meydana gelebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.