Günlük Burç Yorumları 26 Eylül Pazar: Merkür'ün Retrosu Terazi Burcunda, Aslan, Balık, Boğa, Koç Burçları Dikkat...

Günlük Burç Yorumları 26 Eylül Pazar: Merkür'ün Retrosu Terazi Burcunda, Aslan, Balık, Boğa, Koç Burçları Dikkat...

26 Eylül 2021 Burç Yorumları: Oğlak, Aslan, Balık ve Diğer Burçlar İçin Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor! 26 Eylül burç yorumları Merkür Retrosunun etkilerini etrafında şekillendi. Merkür Retrosu ne zaman sona erecek? Merkür Retrosu hangi burcu nasıl etkileyecek? Merkür Retrosunda nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Satürn ve Uranüs arasındaki etkileşimin sonuçları neler olacak?

26 Eylül burç yorumları Merkür Retrosunun etkilerini etrafında şekillendi. Merkür Retrosu ne zaman sona erecek? Merkür Retrosu hangi burcu nasıl etkileyecek? Merkür Retrosunda nelere dikkat edilmesi gerekiyor? Satürn ve Uranüs arasındaki etkileşimin sonuçları neler olacak? Aşk ve para konularında hangi burçlar şanslı olacak?

Yılın son Merkür Retrosu, Terazi burcunda meydana geldi. 20 Ekim tarihine kadar devam edecek olan Merkür Retrosundan tüm burçlar etkilenecek. Astroloji alanında Merkür gezegeni iletişim ve ilişkiler alanını sembolize etmektedir. Dolayısıyla, retro hareketinin temelinde iletişim konuları yer alacak. Ayrıca, aile ve kardeşler arasındaki ilişkilerde de gelişmeler yaşanacaktır. Teknolojik cihazlar ve ticari konularla ilgili kararları da kapsayacaktır. 26 Eylül burç yorumlarına göre sağlık, para ve aşk alanlarında hangi gelişmelerin yaşanacağını inceledik.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

27 Eylül 2021 Burç Yorumları: Oğlak, Aslan, Balık ve Diğer Burçlar İçin Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor!

26 Eylül 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Parasal konularla ilgili sorunları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. Özellikle günün ilk yarısında para konularından dolayı stresli anlar yaşamanız kaçınılmaz olacaktır. Merkür Retrosundan dolayı kafa karışıklıklarının derinleşmeye başladığı hissedilecektir. Karar alma mekanizması yavaşlayarak hayatın durgun akmasına neden olabilir.

26 Eylül 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Ay’ın Boğa burcundaki yolculuğu tamamlandı. Bu hareket sayesinde dinginlik ve huzur arayışınıza sona verme süreci başladı. Sorunları görmezden gelmeye meyilli olacaksınız. Aşk ve ilişkiler alanındaki sürpriz gelişmeler sayesinde keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Kişisel hedeflerinizi hayata geçirmek için daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

26 Eylül 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

Hayatınızla ilgili önemli kararlar almanın eşiğinde bulunuyorsunuz. Köklü ve radikal değişimler için gerekli olan cesarete sahip olacaksınız. Lakin, retro dönemlerinde hakim olan his karamsarlıktır. Bu yüzden acele etmeden hareket etmeye özen göstermelisiniz. Koşulları doğru değerlendirmeli ve doğru zamanda hamle yapmaya odaklanmalısınız.

26 Eylül 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosundan dolayı ilişkilerinizdeki sorunların artmaya başladığı bir dönem içinde olacaksınız. Kendinizi doğru ifade edemediğinizi düşünebilirsiniz. İkili ilişkilerde sinirlerin gerilmesi, fedakarlık kavramını yeniden sorgulamanıza neden olabilir. İnsanlar için gerektiğinden fazla fedakarlıkta bulunduğunuzu düşünerek, yeni kararlar almak isteyebilirsiniz.

26 Eylül 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aşk alanındaki gelişmelerin tüm enerjinizi ve yaşama sevincinizi etkileyeceği bir gün olacaktır. Özellikle uzun süreli ilişkileri bulunan kişiler açısından sorunların kangren olma noktasına geldiği görülecektir. Ayrılık kararı alabilirsiniz. Duygusal açıdan zorluk çekeceğiniz bir süreç içine girdiniz. Hayatı sorgulamak ve yeni anlamlar keşfetmek için hevesli olabilirsiniz. Değişimin gücüne tutunmayı düşünebilirsiniz.

26 Eylül 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosu sadece ilişkiler alanını değil, iş ve kariyer planlarınızı da etkileyecektir. Yeniden ayağa kalkmak, bir süredir hayalini kurduğunuz işleri hayata geçirmek için düğmeye basabilirsiniz. Çalışmak ve üretmekten aldığınız keyif yükselmeye başlayacaktır. Sağlık sorunlarına karşı ihmalkar davranmamaya özen göstermelisiniz. Özellikle diş sağlığı konusunda zorlayıcı bir gün olabilir. Bir süre dinlenmek ve güç toplamak isteyebilirsiniz.

26 Eylül 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Mars ve Satürn arasında başlayan karşıtlığın etkilerini hissedeceksiniz. Terazi burçları aşk hayatlarında çalkantılı bir döneme girdi. Anlaşılmadığınızı düşünerek sert tepkiler vermeye başlayabilirsiniz. Retro hareketinin burcunuzda meydana gelmesinden dolayı sinirleriniz laçka bir hal alacaktır. Önemli konularla ilgili karar almanız gerekiyorsa, ertelemeyi düşünebilirsiniz. Tartışmalara ve çatışmalara açık bir gün olacaktır.

26 Eylül 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Sadece iş arkadaşlarınız ile değil, birlikte olduğunuz insanla da aranızda tartışmalar yaşanabilir. Geçmişten gelen sorunların gün yüzüne çıkmaya başladığı görülecektir. Bastırmaya çalışılan duygular açığa çıkacaktır. Hırsların ve öfkelerin kontrolü ele geçireceği bu süreçte yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. İlişkilerinizdeki tutku sorunları yüzünden aşırı reaksiyonlar göstermeye meyilli olacaksınız. Ağzınızdan çıkan kelimeleri iyi seçmeniz faydalı olacaktır.

26 Eylül 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosundan dolayı duygusal ve psikolojik sorunların öne çıkacağı bir gün yaşanacaktır. Günün ilk yarısında aşırı neşeli olurken, geriye kalan bölümünde keyifsiz ve karamsar hissedebilirsiniz. Duygularınızdaki ani değişimler, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyecektir. Sağlık problemleri açısından da kritik bir gün olabilir. Eklem ve kas ağrıları çekebilirsiniz.

26 Eylül 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Aşk alanında sürpriz gelişmelerin yaşanacağı bir döneme girdiniz. Özellikle aşktan yana yüzü gülmeyenler açısından güzel anlar yaşanabilir. Yeni insanlarla tanışarak hayatınıza dahil etme isteği duyabilirsiniz. Duygusal açıdan coşkulu ve enerjik hissedebilirsiniz. Hayatın olumlu yönlerini görmeye meyilli olacağınız için çevrenizdeki insanların beğenisini kazanacaksınız.

26 Eylül 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

İş arkadaşlarınız ile olan ilişkilerinizde kırılma anları yaşanabilir. İşlerin ertelenmesi ya da özenli bir şekilde tamamlanmaması gibi sorunlar meydana gelebilir. Karşılıklı ithamlar ve suçlamalarla dolu konuşmalar içerisine girebilirsiniz. Yorgunluk ve yalnızlık hissinin baskın bir şekilde öne çıkacağı bir gün olacaktır.

26 Eylül 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Aile ilişkileri açısından dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Özellikle kardeşlerinize karşı daha sevecen ve ılımlı yaklaşmaya dikkat etmelisiniz. Duygusal açıdan zarar görebilecek kadar hassas bir pozisyonda olacaksınız. Sevildiğinizi hissetmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda yaşanan sorunları aile bireyleri ile paylaşmayı düşünebilirsiniz. Farklı bir şehre taşınma planlarını hayata geçirmek için hamle yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.