27 Eylül 2021 Burç Yorumları: Oğlak, Aslan, Balık ve Diğer Burçlar İçin Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor!

27 Eylül 2021 Burç Yorumları: Oğlak, Aslan, Balık ve Diğer Burçlar İçin Aşk ve Kariyer Dönemi Başlıyor!

27 Eylül burç yorumlarının merkezinde Merkür Retrosu yer alıyor. 20 Ekim’e kadar etkilerini hissedeceğimiz Merkür Retrosu başladı. Günlük burç yorumlarına göre aşk, sağlık ve para alanlarında burçları neler bekliyor? Merkür Retrosunun olumsuz etkileri neler olacak?

Yılın en önemli gökyüzü hareketlerinden birisi Terazi burcunda meydana geldi. 2021’ın son Merkür Retrosu, önümüzdeki bir aylık dönem boyunca etkilerini hissettirecek. Merkür ve Terazi uyumu sayesinde avantajlı konuma yükselme imkanı sağlayacak. Lakin, iletişim alanındaki gelişmelerin kontrolden çıktığını hissedebilirsiniz. Ticari ilişkiler, borçlanma, kredi çekme gibi konularda krizler yaşanabilir. İletişim kurmakta zorluk çekebilirsiniz. 27 Eylül burç yorumlarına göre sağlık, para ve aşk alanlarında hangi gelişmelerin yaşanacağını inceledik.

28 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Boğa, Aslan, İkizler ve Akrep Burçları Yarına Dikkat Sıkıntılı Bir Gün Olacak...

27 Eylül 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Ticari konulardan ziyade psikolojik alanlara yönelmek isteyebilirsiniz. İç sesinizin baskın bir şekilde öne çıktığı görülecektir. Yaratıcı yönünüzü beslemeye odaklanmalı ve içsel bir yolculuğa çıkmayı düşünmelisiniz. Ticari faaliyetler ve imza aşamasına gelen iş anlaşmalarının ertelenmesi gerekebilir. Yeni ilişkiler kurmakta acele etmemelisiniz.

27 Eylül 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Arkadaşlık ilişkilerinin önemi artmaya devam ediyor. Yakın çevrenizdeki insanlar ile keyifli zamanlar geçirmeye odaklanmalısınız. İş ilişkileriniz açısından gecikmeler ve aksaklıklar can sıkıcı bir hal alabilir. Huzur bulabileceğiniz, sevildiğinizi ve onaylandığınızı hissettiğiniz insanlarla birlikte olmak özgüveninizi olumlu yönde etkileyecektir. Teknolojik cihazlarda sorunlar yaşanabilir. Bir belgeyi kaydetmeden kapatabilirsiniz ya da teknik bir sorun ortaya çıkabilir. Dikkatli şekilde hareket etmeniz gerekiyor.

27 Eylül 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosu’ndan dolayı aşk hayatınızda renkli bir döneme giriş yaptınız. Eski sevgilileriniz ile iletişime geçmek isteyebilirsiniz. Geçmişte yaşanan olayları yeniden masaya yatırarak sorgulama ihtiyacı duyabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak içinde doğru zaman olacaktır. Sadece kafa karışıklarını çözmeye odaklanmanız gerekebilir. Aşk hayatınızdaki karmaşa iş hayatınızdaki güzel gelişmelerle dengelenecektir. Yaratıcı olduğunuz kadar üretken ve çalışkanlığınızla dikkat çekeceksiniz.

27 Eylül 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosuna ek olarak Venüs ve Neptün arasında da etkileşim meydana gelecek. Bu durum aile ve ev konularının öne çıkmasını sağlayacaktır. Aile içerisindeki problemlerin çözümü için mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Enerjinizi doğru alanlara kanalize edebilmek için her zamankinden daha yoğun bir çaba göstermeniz gerekebilir. Taşınma planlarını hayata geçirmek isteyebilirsiniz. Gayrimenkul konularında fiyat teklifleri alabilirsiniz. Günün ilk yarısındaki yoğunluktan uzaklaşmak için planlar hazırlayabilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol altında tutmalı ve ani öfke patlamalarına karşı önlem almalısınız.

27 Eylül 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosu en çok Aslan burçlarını olumsuz yönde etkileyecektir. Özellikle iletişim alanındaki gelişmelerden dolayı can sıkıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Anlaşılmadığınızı hissettiğiniz anlarda yalnız kalmaya yönelebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar ile iletişim kurmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Egonuzun ağır darbeler alabileceği bir gün olacaktır. Sabırlı olmaya özen göstermelisiniz. Kişisel hobilerinize yönelerek rahatlamayı düşünebilirsiniz. Boyama yapmak, yapboz vb. gibi oyunlarla ilgilenmek rahatlamanızı sağlayacaktır. Aşk hayatınızda ayrılık kararı alabilirsiniz.

27 Eylül 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Finansal konuların ana gündem haline geleceği bir gün olacaktır. Alım ve satım konularında dikkatli adımlar atmalısınız. Borçlarınızı zamanında ödemeye odaklanmanız gerekebilir. Alışverişe çıktığınızda harcamaların ucu kaçabilir. Öte yandan yaratıcı yönünüz güçlü bir şekilde beslenecektir. Yazı ve iletişim alanında çalışanlar açısından yeni projeler gündeme gelebilir. Üretkenliğin ve çalışkanlığın doruk noktasına ulaşması için daha fazla fedakarlıkta bulunmanız gerekebilir. Seyahat planlarınızı bir süre erteleyerek işlerinize odaklanmanız faydalı olacaktır.

27 Eylül 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Ekonomik olarak kazançlı bir döneme giriş yaptınız. Lakin, özel hayatınızdaki sorunları odak noktanız haline getirirseniz enerjinizde düşüşler meydana gelecektir. Bu durum işlerinizi zamanında yetiştirmenize engel olabilir. Merkür Retrosunun Terazi burcunda meydana gelmesi iletişim alanının önemini artırdı. İletişim kurmakta, kendinizi doğru şekilde ifade etmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Duygu ve düşüncelerinizi ifade edemediğiniz durumlarda sinir kat sayınız artacaktır. Hata yapmaya meyilli olacaksınız. Hayatın olumlu yönlerine odaklanmaya çalışmalısınız.

27 Eylül 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Yükselen enerjiniz sayesinde dikkat çekici bir konuma ulaşabilirsiniz. Yenilikçi ve vizyoner fikirler üretmeye başlayabilirsiniz. Gün içerisinde fikirlerinizi paylaştığınız insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Planlarınızı hayata geçirene kadar kimseyle paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Dedikodular yüzünden başınız ağrıyabilir. Tutkulu ve enerjik yapınız sayesinde iş hayatında bereketli bir gün yaşanacaktır. Üretmekten aldığınız keyif sadece iş ile sınırlı kalmayacak, özel hayatınıza da olumlu yönde etki edecektir.

27 Eylül 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Duygusal açıdan kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün olacaktır. Hayatınıza yeni insanları dahil etmeyi düşünebilirsiniz. İlişkisi bulunan kişilerin yeni arayışlar içerisine girdiği görülecektir. Aşktan yana yüzünüzü güldürecek gelişmeler için sabırlı ve dikkatli olmalısınız. Yakın arkadaşlar ile iş ortaklıkları kurmak için doğru zaman olmayacaktır. Sosyal çevrenizdeki çeşitliliği kullanmanın farklı yollarını aramalısınız. Duygusal olacağınız için tepkileriniz de aşırıya kaçabilir. Huzur ve mutluluk arayışı içerisine gireceksiniz.

27 Eylül 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Ev ve aile hayatının öneminin artmaya başladığı görülecektir. İş hayatınızdaki sinir ve stres dolu anlardan uzaklaşmak için evinizde kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Evinizde değişiklikler yapmak ve konfor alanınızı genişletmek için harekete geçebilirsiniz. Değişim isteği sadece ev ile sınırlı kalmayacaktır. Spor yapmaya başlayabilir, diyet programı hazırlamak isteyebilirsiniz. Fiziksel görünümdeki değişim özgüvenin yükselmesine yardımcı olacaktır. Yeni bir iş kurmak veya iş değişikliği yapmak için doğru zaman olmayacaktır. En azından Merkür Retrosunun tamamlanması beklenmelidir.

27 Eylül 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Venüs ve Neptün arasındaki etkileşim ekonomik olarak rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Kazançlarınızın artmaya başlayacağı bir döneme giriş yaptınız. Üretim odaklı ilerlemeye başlayacaksınız. İşlerinizi ertelememek için ekstra efor sarf etmek zorunda kalabilirsiniz. İş anlaşmalarınızda aksaklıklar yaşanabilir. İmza gerektiren önemli belgeleri bir kereden fazla incelemelisiniz. Aşk hayatınızdaki renklilik enerjinizin yükselmesine yardımcı olacaktır. Özgürlük arayışı içerisinde olabilirsiniz. Hayattan keyif almak için yeni deneyimlere yönelmek isteyebilirsiniz.

27 Eylül 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Ekonomik olarak yıpratıcı ve zorlu bir sürece giriş yaptınız. Borç almak, kredi çekmek, geçmiş dönem borçlarını ertelemek, riskli yatırımlara yönelmek gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Aile ve ev hayatınızdaki huzur dolu ortamı korumak için daha verici olmalısınız. Sorunları gizlemek yerine yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşmaya çalışmalısınız. Birlikten güç doğar ilkesinden hareketli ebeveynlerinizden yardım talep edebilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanacaktır. Duygularınızı açıkça ifade etmeye başladığınız andan itibaren paylaşımlarınızın kalitesi artacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.