30 Eylül 2021 Burç Yorumları: Oğlak, Kova, Yay ve Diğer Burçlar Adalet, İhtiras, Duygusal Açıdan...

30 Eylül 2021 Burç Yorumları: Oğlak, Kova, Yay ve Diğer Burçlar Adalet, İhtiras, Duygusal Açıdan...

30 Eylül burç yorumlarının merkezinde Güneş ve Satürn arasındaki etkileşim yer alıyor. Hafta sonuna kadar devam edecek olan etkileşim, iş ve kariyer alanı üzerinde etkili olacak. 30 Eylül burç yorumlarına göre hangi burç neler yaşayacak? Satürn’ün etkileri neler olacak? Merkür Retrosu ne zaman sona erecek?

Terazi burcunda meydana gelen Merkür Retrosunun etkileri hissedilmeye devam ediyor. Fakat, gezegenler arasındaki etkileşimlerin artması Merkür Retrosunun etkilerinin önüne geçmeye başladı. Venüs ve Neptün etkileşimin ardından Güneş ve Satürn arasında da güzel bir kontak hareketi başladı. Hayatınızdaki sorumluluk gerektiren alanlarla ilgili gelişmelere hazırlıklı olmalısınız. Azimle çalıştığınız, sabırla beklediğiniz, fedakarlıkta bulunduğunuz konularda emeklerinizin karşılığını almaya başlayacaksınız.

Bu durum hayata olumlu açıdan bakmanıza yardımcı olacaktır. Güneş, astroloji de aydınlanma temasını sembolize etmektedir. Satürn gezegeni ise sorumluluk ve mantık gibi kavramları simgelemektedir. Dolayısıyla hayattaki gerçek sorunlara karşı daha ilgili olmaya başlayacaksınız. İş ve kariyer alanındaki değişimin etkileri hissedilecektir. İşlerinizin yolunda gitmeye başladığını göreceksiniz. Parasal konularda da beklentilerinizin üzerinde gelir girdisi meydana gelebilir.

 

1 Ekim 2021 Burç Yorumları: Bazı burçlara kötü değil iyi haberler var! Akrep, Aslan, Yengeç, Terazi ve Koç

İş hayatınızdaki sorunların çözümü için daha fazla çaba göstermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Lakin, ne kadar emek verirseniz o kadar kazançlı pozisyona yükselirsiniz. Uzun vadeli hedefler belirlemek için doğru zaman dilimi içerisinde bulunuyorsunuz. Birikimlerinizi değerlendirmek ya da yeni yatırım alanları keşfetmek için istekli olacaksınız. Sosyal ilişkileriniz ile iş anlaşmaları arasında paralellik meydana gelecektir. Hafta sonuda dahil olmak üzere önümüzdeki dört günlük süreci iyi değerlendirmeniz faydalı olacaktır.

30 Eylül 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosunun etkisi ile karamsarlık duygusunun öne çıkacağı bir gün geçireceksiniz. Üzenizdeki ölü toprağından kurtulmak için motivasyonu yükseltmeye odaklanmalısınız. Günün ilk yarısında ekonomik sorunlar yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınız ile sözlü tartışmalar içerisine girebilirsiniz. Kafanızı boşaltacak aktivitelere yönelerek olumsuz enerjiden kurtulmak isteyebiirsiniz.

30 Eylül 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Finansal konularla ilgili eliniz güçlenmeye başlıyor. Kazançlarınızın artması nedeniyle harcamalarınız da çoğalacaktır. Bu durum yakın çevrenizdeki insanların dikkatini çekebilir. Moralinizi bozmak için söylenecek olan sözleri duymazdan gelmeye çalışmalısınız. Hedefinize kilitlenerek hareket etmeniz yararlı olacaktır. Gün içerisinde kıskançlık ve dedikoduya karşı mücadele etmeniz gerekebilir.

30 Eylül 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkili ilişkilerinizde güven duygusunun zedelendiği durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle internet alışverişleri ve kredi kartı kullanımında dikkatli adımlar atmanız gerekebilir. Hırsızlıklara karşı önlem almanız yerinde olacaktır. Güven duyduğunuz insanların ihaneti ile karşılaşmamak için tedbirli davranmanız gerekebilir. Para konularındaki fikirlerinizi kimse ile paylaşmamalı ve işlerinizi kontrol altında tutmaya odaklanmalısınız.

30 Eylül 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yoğun bir iş günü geçirebilirsiniz. Ertelediğiniz işlerin birer birer karşınıza çıkması stresli anlar yaşamanıza neden olabilir. İş anlaşmaları için doğru zaman olmayacaktır. Planlı ve programlı bir şekilde ilerleme kararı alabilirsiniz. Finansal olarak geri dönüşü olmayan yatırımlardan uzak durmaya çalışmalısınız. Anın büyüsüne kapılarak atacağınız her adımın risk taşıdığını unutmamanız gerekebilir.

30 Eylül 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

İletişim açısından sıkıntıların ortaya çıkabileceği bir gün olabilir. Bir süredir beklediğiniz haberlerin gelmeye başladığını göreceksiniz. Günün ilk yarısında yoğun iş temposuna kendinizi kaptırabilirsiniz. Enerjinizin azaldığı durumlarda ise yakın çevrenizdeki insanlardan destek talep etmeyi ihmal etmemelisiniz. İletişim krizlerine karşı hazırlıklı olmanız gerekebilir. İş konusundaki hırslarınız artmaya başlayacaktır.

30 Eylül 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Duygusal açıdan yalnız kaldığınızı hissedeceğiniz bir gün yaşanacaktır. İnsanlara karşı mesafeli durmaya özen göstereceksiniz. Kimse ile dertlerinizi paylaşmak istemeyeceksiniz. Hayatın olumlu yönlerini görmek için çaba göstermeye başlayacaksınız. Lakin, psikolojik olarak içinde bulunduğunuz durum işlerin kolaylaşmasına yardımcı olmayacaktır. Kitap okumak, film izlemek gibi yalnız başınıza zaman geçirmenizi sağlayacak aktiviteler sıkıntınızın dağılmasını sağlayabilir. Aile bireylerine karşı tepkisel davranışlar sergileyebilirsiniz.

30 Eylül 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi burçları açısından iletişim alanındaki konuların önemi artmaya devam ediyor. Özellikle iş hayatında birlikte çalıştıkları insanlarla aralarındaki krizler büyüyor. İletişim kurmakta zorluk çektiğiniz her an tepkilerinizde uç noktalara savrulacaktır. Çözüm odaklı şekilde ilerlemeye özen göstermeli, gereksiz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Zamanı en etkili ve doğru şekilde kullanmak sürecin anahtarı olacaktır.

30 Eylül 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Kafa karışıkları yüzünden işlerinize odaklanmakta zorluk çekebilirsiniz. Günün ilk yarısından itibaren enerji düşüklüğünden ve isteksizlikten yakınmaya başlayabilirsiniz. Dikkat dağınıklığı ve odaklanma problemleri işlerinizin aksamasına neden olacaktır. Sakin ve rolantide bir gün geçirmeniz, kafanızı dinlemeye odaklanmanız gerekebilir. Birlikte olduğunuz insan ile zaman geçirmek, paylaşım içerisinde bulunmak keyfinizin yerine gelmesine yardım edebilir.

30 Eylül 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Hukuksal konularla ilgili karar almak zorunda kalabilirsiniz. Ertelemenin çözüm olmadığını göreceğiniz, sıkıntılı bir gün yaşanacaktır. Maliye ve adliye alanındaki gelişmeleri yakından takip etmeniz gerekebilir. Finansal açıdan ise harcamalarınızdaki artış yüzünden stresli anlar yaşayabilirsiniz. Aile bireyleriniz ile geçireceğiniz zamanın kalitesini artırmak için hamle yapmak isteyebilirsiniz. Biraz dinlenmek ve geri plana çekilmek faydalı olacaktır.

30 Eylül 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Çevrenizdeki insanların kıskanç eleştirileri ile karşılaşabilirsiniz. Hedef haline geldiğinizi hissedebilirsiniz. Bu durum azim ve çalışkanlığı besleyecektir. Her zaman olduğundan daha fazla çalışmak ve üretmek isteyebilirsiniz. Hayatınızın odak noktasında iş bulunacaktır. Birlikte olduğunuz insan ile aranızdaki sorunları halı altına süpürmek isteyebilirsiniz. İş dışındaki konulara karşı ilgisiz olabilirsiniz. Bu durum iletişim çatışmalarının doğmasına neden olacaktır.

30 Eylül 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Hayatınızda önemli değişiklikler yapmak isteyeceğiniz bir sürece girdiniz. Merkür Retrosunun da etkisiyle değişime karşı istekli olacaksınız. Lakin, acele kararlar almadan önce kafanızı toparlamanız faydalı olabilir. Kısa süreli tatil planları yapabilirsiniz. Farklı bir şehre gitmek, yeni insanlarla tanışmak ve yeni ortamlarda bulunmak enerjinizin değişmesini sağlayacaktır. Ani öfke nöbetlerine karşı dikkatli olmalısınız. Sabırlı bir şekilde hareket etmeye başladığınız an kazançlı konuma geleceksiniz.

30 Eylül 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

İnsanlara karşı aşırı fedakar ve verici konumda bulunduğunuzu hissedebilirsiniz. Kimseyi kırmamak ve üzmemek için gösterdiğiniz çaba hayatınıza olumsuz yönde yansıyacaktır. Özellikle borç alıp verme gibi parasal konularda hayır demeyi öğrenmeniz gerekebilir. Birikimlerinizi har vurup harman savurmak yerine doğru alanlarda değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sevilme ihtiyacının yoğun olduğu bu zamanlarda hata yapma payınızda artacaktır. Güvendiğiniz insanlarla zaman geçirmeye odaklanmalısınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.