4 Ekim Günlük Burç Yorumları: Koç, Yay, Boğa ve Balık burçları finans, para, duygusallık ve hangi burcu ne bekliyor

4 Ekim Günlük Burç Yorumları: Koç, Yay, Boğa ve Balık burçları finans, para, duygusallık ve hangi burcu ne bekliyor

Ay başak burcu seyrine devam ediyor. Duygusallıktan ziyade mantık ve akıl ön planda olur. Yarım kalmış işlerimizi tamamlayabilir finansal konulara yeni düzenlemeler getirebiliriz. Çözüm odaklı olunacağından verimli sonuçlar alınır.

Herkese Merhaba ✨

Ay başak burcu seyrine devam ediyor. Duygusallıktan ziyade mantık ve akıl ön planda olur. Yarım kalmış işlerimizi tamamlayabilir finansal konulara yeni düzenlemeler getirebiliriz. Çözüm odaklı olunacağından verimli sonuçlar alınır. 

5 Ekim Günlük Burç Yorumları: Başak, Terazi, Yengeç, Aslan ve Akrepler yeni ayda neler olacak? Kariyer, Finans, Kredi, Para..

Bakalım bugün burçlara evrenden ne mesaj var. 

4 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: Fikir ayrılığı yaşadıkları bir konu ile alakalı kendilerini kabul ettirebilirler. Kontrol onlara geçiyor. Yani yönü onlar belirliyor. İş teklifleri, talepleri kabul edilebilir. Güzel bir işe imza atabilirler. ilişkiler açısından da güzel gelişmeler var. Söz, nişan, evlilik kararı alabilir bazı koçlar. Araba alım-satım işleri olabilir. 

4 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Bugün yüzleri gülüyor boğaların. ilahi bir yardım şans var kendilerine. Çok emek verdikleri bir şey ile alakalı başarı sağlıyorlar. Ödülleri var. Bir fırsatla karşılaşabilirler bu fırsatı kaçırmasınlar. Büyük bir başlangıç yapabilirler. Aşk hayatında yeni sayfa açıyor bazı boğalar.

4 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: Güç kontrol artık ikizlerde. Çok olumlu sürecin içindeler. Maddi manevi bolluk bereket geliyor hayatlarına. Parasal konularda çok kazançlı durumlar yaşayacaklar. Evlilik teklifi edebilir evlilik teklifi alabilirler. Amaçlarına ulaşıyor ikizler.

4 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Kafa karışıklığı yaşayan yengeçler hayaller ve gerçekler arasında biraz dağılmış gibiler. İşle ve ilişkileri ile ilgili kararsızlıklar tutarsızlıklar yaşıyorlar. Mal mülk alım satım işleri olanlara bekledikleri haber geliyor. Yine başka güzel bir haberle silkelenip kendilerine gelebilirler. Aile bir araya toplanabilir ve belki bir kutlama yapabilirler. 

4 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: Mucize gibi bir durum yaşayabilirler. İstedikleri şey önlerine gelebilir. Maddi manevi her anlamda müjdeli haberler alabilirler. Kimi aslanlar kendi yeni evlerini alabilir veya yeni bir eve taşınabilir. Kimileri nikah kararı alabilir. Kaderlerinde yepyeni bir sayfa açıyorlar.

 

4 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: Yeni bir iş ortaklığına, yeni bir ilişkiye, yeni bir eğitime ve yeni bir aşka başlayabilir başaklar. Var olan ilişkilerinde ise sorunlar engeller kalkıyor. Keyifleri yerine geliyor başakların. Bir karar aşamasındaysanız kalbinizin sesini dinleyin size her ne diyorsa doğruyu söylüyor.

4 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Kadınlardan destek var terazilere. Bolluğu bereketi sevgiyi hissedecekler o bir gün. İş haberi bekleyenler işe çağrılabilir. Kimi terazilere evlilik teklifi gelebilir. Evli çocuklu teraziler çocukları ile ilgili sevinç yaşayabilirler kutlama yapabilirler. Ayrıca toprakla haşır neşir olmak iyi gelir bugün kendilerine. 

4 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Resmi bir yerden haber haber bekleyenlere bekledikleri haberler gelebilir. Bu haber sevindirici yüzlerini güldüren cinsten bir haber olabilir. İş ve kariyer anlamında bazı akrepler basamak atlayabilir. Elde etmek istedikleri bir şeye kavuşabilirler. Donanımlı cömert bir kadından maddi yardım gelebilir.

4 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: Bugün iç sesinize güvenin! Motivasyonunuz yüksek coşkulu ve hareketlisiniz gün genelinde. İlahi bir yardım geliyor size. İş kariyer aşk konularınız güzel sona ilerliyor. Nazik yanları anne yada baba olacağını öğrenebilir. İlişkisi olmayanlara sadık bir partner geliyor. 

4 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: Eski günlerini, çocukluk zamanlarını özlüyor oğlaklar. Bazıları ise artık yönünü değiştirmek istiyor fakat karar almakta zorlanıyor. İradeli davranırlarsa bu gönüllü esaretten kurtulabilirler. Ayrıca hediye alabilir hediye verebilirler. Eski bir tanıdıklarından haber var yada bir karşılaşma yaşayabilirler.

4 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu: İş imkanları iş fırsatları çıkabilir. Kimi kovalar yeteneklerini maddi fırsata çevirmek isteyebilir. Sabır gösterirseniz kararlarınız sizi amacınıza ulaştıracak ve bu yolda yardımlar alacaksınız. Arkadaş ziyareti ve arkadaşlarla bir kutlama yapabilirsiniz.

4 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Eksikliğini yokluğunu yaşadıkları bir durumla alakalı tamamlanma yaşayabilirler. Maddi bir sıkıntıları giderilebilir. Güçlü karakterli bir kadından destek yardım görebilirler nasihat alabilirler. Yine balıklara evlilik teklifi ve yüzük görünüyor. Sağlık sorunu olanlara ise iyileşme yaşayabilir.

Sevgiler

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.