5 Ekim Günlük Burç Yorumları: Başak, Terazi, Yengeç, Aslan ve Akrepler yeni ayda neler olacak? Kariyer, Finans, Kredi, Para..

5 Ekim Günlük Burç Yorumları: Başak, Terazi, Yengeç, Aslan ve Akrepler yeni ayda neler olacak? Kariyer, Finans, Kredi, Para..

Günlük burç yorumlarında bugün Yeni ay Terazi burcunda, Koç, boğa, akrep, yengeç, aslan, balık ve diğer burçları neler bekliyor? Güne Ay Başak burcunda başlarken günün ikinci yarısında ay terazi burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sosyal kavramlar da denge arayışı içindeyiz. Ay Teraziye Turgut Uyar'dan bir şiir okuyabiliriz o halde (:

Herkese Merhaba,

Güne Ay Başak burcunda başlarken günün ikinci yarısında ay terazi burcuna geçiyor. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sosyal kavramlar da denge arayışı içindeyiz. Ay Teraziye Turgut Uyar'dan bir şiir okuyabiliriz o halde (:

“Aşkım da değişebilir gerçeklerim de

Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı

Yan gelmişim diz boyu sulara

Hepinize iyi niyetle gülümsüyorum

Hiç birinizle dövüşemem

Siz ne derseniz deyiniz

Benim bir gizli bildiğim var

Sizin alınız al inandım

Morunuz mor inandım

Ben tam kendime göre Ben tam dünyaya göre

Ama sizin adınız ne

Benim dengemi bozmayınız” 

6 Ekim Günlük Burç Yorumları: Boğa, Akrep, Yengeç, Koç ve Balık burçları Aşk, Sağlık, Para sizleri bekliyor..

5 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

♈ Koç Burcu: ikili ilişkilerinde beşli bir zamandan beri süren bir çekişme, anlaşmazlık sona erebilir, konu tatlıya bağlanabilir. Aşk hayatında yine fikir ayrılıkları yaşayan koçlar uzlaşma yoluna gidebilir. Parasal bir kazanım günlerinde olabilir. İş başvuru yapanlar kabul edilebilir.

5 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

♉ Boğa Burcu: Önemli bir karar alabilirler bugün. İkili ilişkilerde, iş ortaklıklarında yeni bir başlangıç yapabilirler. Bir kadından son anda kendilerine yardım eli uzanabilir. Bu kadın onları amaçlarına ulaştırabilir. Kaderde yeni bir kapı açılıyor boğalara.

5 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

♊ İkizler Burcu: Kafa karışıklığı yaşıyor ikizler. Önlerindeki bir çok seçenek arasında kararsızlık yasayabilirler. Yine de güç kontrol onlarda olacak. Bazı ikizler yeni bir aşka başlayabilir. Parasal konularda beklenmedik bir kısmet gelebilir. Yine bazı ikizler evlilik kararı alabilir evlilik teklifi edebilir.

5 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

♋ Yengeç Burcu: Eski bir tanıdıktan maddi anlamda bir destek gelebilir. Parasal konularla ilgili keyifli haberler alabilirler. Planlarını başlatabilir bazı yengeçler. Hediye alabilirler hediye verebilirler. Eski bir ilişkileri ile barışma yoluna gidebilirler.

5 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

♌ Aslan Burcu: Aslanlara müjdeli haberler var. İş, kariyer, aşk, ikili ilişkiler de olumlu sevindirici gelişmeler yaşanabilir. Aile sorun yaşayanlar artık mutluluğa kavuşuyor. Bir muradları gerçek olabilir. Ailece kutlama yapabilirler. Bazı aslanlar yuva kurma kararı alabilir.

5 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

♍ Başak Burcu: Yapmayı başlatmayı düşündükleri bir planları, projeleri, ilişkileri varsa tam zamanı! En uygun zamandalar. Kendilerine büyük kazançlar sağlayabilir bu yeni başlangıçlar. Bazı başaklar yine cömert birinden maddi destek görebilirler. İlişkisi olmayan başaklar asil biriyle tanışabilir.

5 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

♎ Terazi Burcu: ilişkilerinde hayalle gerçek arasında gel-gitler yaşıyor teraziler. Yolunda gitmeyen zorla devam ettirdikleri her konuyla ilgili bir sonlanma bir bitiş yaşayabilirler. İlişkilerde aldanma aldatma durumları olabilir. Karar vermeleri gereken bir mesele varsa iki kere düşünsünler. Yatırım yapmayı düşünen teraziler yine çok temkinli olsun.

5 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

♏ Akrep Burcu: Güzel keyifli haberler var akreplere. Enerjileri, motivasyonları yüksek ve coşkulu heyecanlı durumlar yaşayabilirler. Hedeflerine ilerleyen akreplere yardımlar gelebilir. İlişkisi olmayanlar kararlı, sadık biriyle tanışabilirler ve bu ilişkide ihanet olmaz.

5 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

♐ Yay Burcu: Parasal konularda güzel haberler var. Yeni bir iş başlangıcı yapabilirler. Ev alım-satım işleri olan yayların yüzleri gülüyor. Bazı yayların karşısına aşk adamı aşk kadını çıkabilir. Ve bazı yayları seven ama söyleyemeyen biri var yada kendileri platonik aşık.

5 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

♑ Oğlak Burcu: İkilemde kaldıkları, kaygı, korku, endişe yaşadıkları bir durumla ilgili güzel sonuçlar alabilirler. Maddi bir fırsat çıkabilir karşılarına, iyi değerlendirmelerini tavsiye ederim çünkü bu fırsat bir kerelik olabilir. Hamile bebek haberi alanlar olabilir. İş teklifi alanlar olabilir ve ilişkisi olanlar ciddi kararlar alabilirler.

5 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

♒ Kova Burcu: Resmi bir yerden haber bekleyen kovaların canı sıkılabilir. Kardeş yada eşle sorun yaşayanlar olabilir. Bir borç ortaya çıkabilir. İlişkilerde sonlanma, bitirme kararları alınabilir. Yatırım düşünenler yine temkinli olsun.

5 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

♓ Balık Burcu: Yeni yönlerinde keyifle ilerliyor balıklar. Müjdeli haberler alabilirler. Parasal konularla ilgili sevindirici bir haber alabilirler. İlişkisi olmayan balıklar maneviyatı yüksek biriyle tanışabilir. Bir dilekleri gerçekleşebilir. Duygusal mana da doyuma ulaşıyor balıklar. Sevgiler...

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.