8-14 Kasım 2021 Haftalık Burç Yorumları! Koç, Yay, Kova, Akrep, Aslan ve Terazi burçları bu hafta kötü geçebilir!

8-14 Kasım 2021 Haftalık Burç Yorumları! Koç, Yay, Kova, Akrep, Aslan ve Terazi burçları bu hafta kötü geçebilir!

Haftalık burç yorumları 8-14 Kasım 2021, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova Burcu ve Balık Burçları. Bu hafta burçlar için önemli bir hafta diyebiliriz. Özellikle hava elementine sahip olan ikizler, terazi ve kova burçlarının bu hafta çok çabuk yükselebileceğini ve güzel bir enerjiye sahip olacaklarını söyleyebilirim.

Herkese merhaba,

Bu hafta burçlar için önemli bir hafta diyebiliriz. Özellikle hava elementine sahip olan ikizler, terazi ve kova burçlarının bu hafta çok çabuk yükselebileceğini ve güzel bir enerjiye sahip olacaklarını söyleyebilirim. Bu hafta onlar için çok parlak ve coşkulu geçecektir.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Koç Burcu Yorumu

♈ Koç Burcu: Haftanın başında canınız sıkılabilir, açık sözlülüğünüzü kontrol etmeniz önerilir, bu da ev ve iş hayatınız üzerinde etkili olacaktır. Muhtemelen sıkıldığınız için seyahat edebilirsiniz. Ayrıca işyerinde kibrinizi düzenlemeniz tavsiye edilir, kibriniz belki de işte kayıplara yol açar. Güvenli bir şekilde sürmeniz ve acele karar vermekten kaçınmanız önerilir. Ayrıca öğrenciler büyük olasılıkla başarıyı teşvik etmek için kapsamlı bir çalışma yapacaklardır. Öğrencilere çalışmalarda ihmalkarlık etmemeleri tavsiye edilir, aksi takdirde istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Son birkaç gün içinde, işinizle de meşgul olabilirsiniz. İletişim becerileriniz gelişecek, ayrıca işin büyümesinde faydalı olabilecek büyük bir sipariş vermeniz de muhtemel. Tecrübenin yardımıyla ayrıca, yakın gelecekte işinizi büyütebilecek bazı zor kararlar alma konumunda olabilirsiniz. Öğrenciler çalışmaları açısından olumlu sonuçlar alabilirler. Partnerle olan yanlış anlamalar şimdi çözülecek, bu da ev içi uyum yaratabilir.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Boğa Burcu Yorumu

♉ Boğa Burcu: Aile içi uyum daha iyidir, eşinizle birlikte keyifli anlar yaşayacaksınız. iş veya iş içinde mükemmel performans göstermenize yardımcı olacaktır. Ayrıca işte yeni bir ortaklık için çalışabilirsiniz. Arkadaşlarınızın veya ailenizin yardımıyla bazı yeniliklere başlamaya karar verebilirsiniz. Ayrıca işinizde iyi performans gösterebilir, mesleki gelişim açısından da bazı terfiler bekleyebilirsiniz. Ayrıca ilerlemede kazanan rolde olabilirsiniz. Kardeşlerle olan anlaşmazlıklar çözüme kavuşturulabilir.

Son birkaç gün, düzensiz şeylerden çıkmaya hazır olacaksın. Size içsel bir güç sağlayabilecek olan spiritüalizmle de ilgilenebilirsiniz. Ayrıca tavsiye almak için bazı danışmanlarınıza gitmeyi de belirleyebilirsiniz. Uzak bağlantılarınız size işletme içinde veya uygun bir iş bulmanızda yardımcı olabilir. Bekarlar arzu edilen eşleşmeleri bulabilir. Aşk kuşları rahat anlarının tadını çıkarabilir.

8-14 Kasım 2021 Haftalık İkizler Burcu Yorumu

♊ İkizler Burcu: Haftaya başlarken neşeli ve çevrenizden memnun olacaksınız, ailenizle son zamanlardaki sorunlarınız şimdi çözülecek. Muhtemelen davada olumlu haberler duyacaksınız. Büyükleriniz, sıkı çalışmanız adına memnun, muhtemelen ödüller açısından terfi ettirileceksiniz. Rakipleriniz ve iş rakipleriniz üzerinde tam kontrole sahip olabilirsiniz.

Haftanın son birkaç günü uygun olmayabilir. Kendinize olan güveniniz yavaş yavaş azalabilir ve bu da günlük çalışmalarınızı etkileyebilir. Muhtemelen işinize çok daha az odaklanacaksınız, gerekli kararları almaktan uzak durmanız tavsiye edilir. Ayrıca etrafınızda bazı gizemli korkular yaşayabilirsiniz. Bu düzensiz durumdan çıkmak için dini bir yere gitmeniz veya bazı dualar okumanız tavsiye edilir. Acele araç kullanmaktan ve gezi turlarından uzak durmaya çalışacaktır. Belki de bir komplo mağduru olacaksınız, bu nedenle rakiplerinize ve iş rakiplerine göz kulak olmanız tavsiye edilir. Aşk kuşlarının anlamsız tartışmalar yaratmaktan uzak durmaları tavsiye edilir, ilişkide kırılmalar olacaktır.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Yengeç Burcu Yorumu

♋ Yengeç Burcu: Haftanın başında güven kazanmak için her şeyin derinliğine inmeye çalışacaksınız. Ayrıca kendinizi sakin ve serin hissedebilir, kendinizi analiz edebilir ve keşfedebilirsiniz. Kendi kendini analiz, hayatınıza kusursuzluk getirebilir. Bilgi edinme konusunda çok aydın olacaksınız. Genel olarak, kısa ılımanlığınızı yöneteceksiniz.

Kolay gelirlerde sizi üzecek bazı anlar olacaktır. Varlıklara yeni yatırımlar yaratmadan önce temkinli olabilirsiniz. Çocukların zindeliği sizi üzebilir. Ayrıca bir kez aşk için bir şeyler satın alabilirsiniz. Aşk kuşları romantik anlarının tadını çıkarabilir. Öğrenciler çalışmaları dahilinde istenen görevleri yerine getirebilirler.

Son birkaç gün, mutluyuz. İç duyularınız, işinizde doğru seçenekleri yapmanıza yardımcı olabilir. Atalarınızın bereketi ile işlerinizde bir miktar artış olabilir. Ayrıca kibrinizi yönetebilir, eşinizle olan ilişkinizdeki hataları da çözebilirsiniz, çiftler arasında aile hayatınızın sağlam bir temelini oluşturabilecek karşılıklı saygı da ortaya çıkabilir. Anlaşmazlıklar ortaklıklar içinde çözülecektir. Bekarlar, arkadaşlarının yardımıyla bir ruh eşi bulabilirler.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Aslan Burcu Yorumu

♌ Aslan Burcu: Haftanın başında, zaman uygun değildir. İşinizde bir çeşit memnuniyetsizlik hissedeceksiniz. Kalıcılığınız tekrar tekrar incelenir, ayrıca bir projeyi aceleyle tamamlamayı deneyebilirsiniz, verimli çalışmanız aşamalıdır, bu da günlük işlerinizi etkileyebilir. Görevleriniz ertelenebilir. Mesleki yolunuzda da sınırlamalarla karşılaşabilirsiniz. Görevlerinizi bir yük olarak da bulabilirsiniz. Ebeveynlerinize bakmanız önerilir. Yeni işlerde herhangi bir fon yaratarak geri çekileceksiniz. Herhangi bir hayati karar almadan önce büyüklerinizden veya danışmanınızdan da tavsiye alabilirsiniz. Ayrıca, bir konumdan farklı bir konuma geçiş için plan yapabilirsiniz.

Son birkaç gün içinde, hayal kurma düşüncelerinizi yönetmeye hazır olabilirsiniz. Yakın gelecekte size avantaj sağlayabilecek yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Patronunuzla ilişkileriniz muhtemelen geliştirilebilir. Ayrıca rakipleriniz ve ticari rakipleriniz arasında kazanan bir konumda olabilirsiniz.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Başak Burcu Yorumu

♍ Başak Burcu: Haftanın başında, ay tarafından kutsanacaksınız. İç gücünüz iyi olacak, bu sizi heveslendirecek. Kardeşlerle olan anlaşmazlıklar şimdi çözülecek. İşinize odaklanmanız daha iyi olacak, bu da işinizde size başarı sağlayacaktır. Topluluğunuzun yardımıyla, yakın gelecekte size avantaj sağlayabilecek, işle ilgili kısa yolculuklar planlayacaksınız. Astlarınız, işle ilgili temel kararlarınızda size yardımcı olacaktır. Zor işinizden arzu edilen sonuçları almayı bekleyeceksiniz. İş arayan, zor bir süreçten sonra uygun bir iş bulabilir.

Son birkaç gün çocukların sağlığı ile meşgul olabilir. Çocuk çalışmaları için kuracaksınız. Uzmanlığınızı iş ve sosyal yaşamdaki anlaşmazlıkları çözmek için kullanacaksınız. Son yatırımlarınız size şimdi ödeme yapabilir. Sabit varlıklara yaptığınız yatırımlar kâr sağlayabilir. Aşk kuşları neşeli anlarının tadını çıkarabilir. Bekarlar muhtemelen iyi haberler duyabilirler. Muhtemelen yeni kazanç kaynakları açılabilir.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Terazi Burcu Yorumu

Haftanın başında mutlu olacaksın. Çevrenizdeki kişilerle iyi geçineceksiniz. Konuşma tarzınız sayesinde birçok sorun çözülecek. Tasarruf ve harcama arasında, tasarruflarınızı artırabilecek bir miktar kontrol olacaktır. Evinizi yenilemek için bazı yenilikçi şeyler satın almak için harcayabilirsiniz. Ev içi uyumunuzu korumak için açık sözlülüğünüzü kontrol etmeniz önerilir. Kulak, boğaz veya dişle ilgili sorunlarla ilgilenecektir. Aşk kuşları muhtemelen düğünleri için arkadaşlarından veya kardeşlerinden yardım alabilirler.

Son günlerde üzüleceksiniz, muhtemelen sorumluluklarınızdan kopacaksınız. Olumsuz düşünceler, sizi üzecek bazı kritik kararlar almanıza neden olabilir. Etrafınızdaki pozitif insanlara katılmanız tavsiye edilir. Görmezden gelmeye çalışın, bu sizi sinirlendirebilir. Meditasyon yapmak bu düzensiz durumdan çıkmanıza yardımcı olabilir. Ek olarak, bir konumdan farklı bir yere taşınmayı da planlayacaksınız. Mantıklı bir yatırımcı olabilirsiniz, son yatırımlarınızda ekonomik sağlığınızı iyileştirebilecek uygun kazançlar elde edeceksiniz. İş arayanlar uygun işler bulacak. Bekarlar muhtemelen bir ruh eşi bulabilirler. Aşk kuşları keyifli anlarının tadını çıkarabilir.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Akrep Burcu Yorumu

♏ Akrep Burcu: Haftanın başı size canlılık ve sabır sağlayacaktır. İşinizin ve ev hayatınızın her saniyesinden keyif alacaksınız. Muhtemelen işle ilgili bir baskıyla karşı karşıya kalacaksınız, diğer yandan iç duyularınız her şeyi yönetmenize yardımcı olabilir. Muhtemelen banka bakiyenizi artıracak bazı yeni parasal kazanç kaynakları olacaktır. Aile şirketinde yakın gelecekte size avantaj sağlayacak yeni planlar oluşturabilirsiniz. Ebeveyn işinizde, işletme içindeki sermayeyi artırabilecek büyük bir sipariş bekleyebilirsiniz. Ayrıca işinizde bazı yeni görevler almayı bekleyeceksiniz, iş arayanlar uygun işler bulabilirler. Partnerinizle olan bağ muhtemelen geliştirilebilir, muhtemelen eşinizle ev hayatında uyumu artırabilecek en güzel anlarınız olacaktır.

Son birkaç gün mükemmel görünüyor. Kardeşlerle olan anlaşmazlıklar sessiz olabilir. Muhtemelen işinizi geliştirmenize yardımcı olabilecek etkili bir kişiyle tanışacaksınız. Ağınızı genişletebilecek hızlı bir gezi ile ilgili işlere gidebilirsiniz. Sabit kıymetlere yatırım yapmadan önce içgüdülerinizi takip etmeniz tavsiye edilir, bunlar işe yaramaz yatırımlar haline gelmeli. Haftanın kalan günü iyi olmayabilir. Kaygı ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Artık hiçbir anın tadını çıkaramayacaksınız. Biraz pozitif enerji aramak için aileniz veya arkadaşlarınızla dini bir yere gideceksiniz. Manevi bir alana veya bir hayır kurumuna bir miktar bağış yapacaksınız. Aşk kuşları neşeli anlarından zevk alabilirler.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Yay Burcu Yorumu

♐ Yay Burcu: Haftaya başlamak sizin için olumlu olmayabilir, kendinizi sıkıcı hissedeceksiniz. Muhtemelen uykusuzluk çekeceksiniz, bu da sizi kibirli yapacak. Kibrinizin kişisel yaşamınız ve aile uyumunuz üzerinde etkisi olabilir. Ayrıca, gerçekten kazandığınız parayı, ekonomik sağlığınızı etkileyebilecek değersiz şeyler için ödeyeceksiniz. Kısa öfkenizi kontrol etmeniz önerilir, bu aile ve profesyonel cephe ile olan ilişkinizi etkileyebilir. Aşk kuşlarının değersiz konulardaki tartışmalardan uzak durmaları tavsiye edilir. Ek olarak, yeni bir araç satın almayı birkaç gün ertelemeniz önerilir.

Son günlerde mutlu olabilirsiniz, ailevi etkinliklerle meşgul olabilirsiniz, seyahatte herhangi bir yakın akrabanıza gitmeye karar verebilirsiniz. Çocukların zindeliği sizi üzebilir. Ek olarak kişisel yaşamınızda bir miktar kopukluk vardır, dilinizi ve egonuzu kontrol altında tutmanız tavsiye edilir. Tartışma yaratmaktan uzak durmanız gereken ortaklıklar içinde, ortaklık içindeki anlaşmazlıkları sabırla çözecek, arzu edilen haberleri duymayı da bekleyebilirsiniz. Kardeşlerle olan anlaşmazlıklar şimdi çözülecek.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Oğlak Burcu Yorumu

♑ Oğlak Burcu: Haftaya başlarken kayıplarınız şimdi kazanca dönüşecek ve bu da ekonomik sağlığınızı iyileştirebilecek. Genel performansınız iş içinde daha iyidir. Meslektaşlarınızın yardımıyla, muhtemelen iş içinde bazı zor kararlar alacaksınız. Yüzde yüzdenizi işte de yapabilirsiniz. Ayrıca promosyonlar açısından bazı ödüller de alabilirsiniz. Ayrıca işinize veya işinize yeni düşünceler uygulamak için düzenlemeler yapabilirsiniz. Ayrıca işinize ek sermaye yatırımı da yapabilirsiniz. Bu size yakın gelecekte finansal kazançlar sağlayabilir. Ayrıca işte meşgul olabilirsiniz, bu nedenle bir aile buluşmasına geç gelebilirsiniz. Çiftler muhtemelen aile içinde yeni çocuk üyeleri kabul edebilir.

Haftanın son birkaç günü, şimdi durumlar kontrol altında. Canlılığınız ve iç enerjiniz yüksek. Hızınız işte iyi olabilir. Ayrıca aile işinizi büyütmek için kesin planlar yapmanız muhtemel olabilir ve yeni planları etkili bir şekilde uygulayabilecek durumda olacaksınız. Aşırı zevkten dolayı aptalca hatalar da yaratabilirsiniz. Ayrıca, bir iş açısından terfi ettireceğinizi varsayabilirsiniz. Aşk kuşları aile meselelerini tartışmaktan uzak durmalıdır. Zorlu görevleri basitçe tamamlamanıza yardımcı olabilecek çevrenizdeki bireylerle iyi geçineceksiniz.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Kova Burcu Yorumu

♒ Kova Burcu: Haftanın ilk iki günü sizi iş cephesinde meşgul edebilir. Kaderin yardımıyla, meslek içinde yakın gelecekte işinizi geliştirebilecek bazı hayati kararlar da alabilirsiniz. Yaptığınız işten keyif alacaksınız, çalışkanlığınızın karşılığını da alabilirsiniz. Annenizin sağlığı muhtemelen şimdi daha iyi olabilir. Çevrenizdeki insanlar da size yardımcı olabilir, bu da güveninizi artırabilir. Zihninizin aşırı çalışması sizi yorabilir, iş yükünden dolayı artık ailenize zaman ayıracak durumda da olmayabilirsiniz. Ayrıca aile etkinliğine geç kalabilirsiniz.

Haftanın son birkaç günü, ayınız negatif. Kendinizi sağlıksız hissedeceksiniz. Ayrıca, prestijinizi etkileyebilecek taahhütlerinizi tamamlamakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca anın tadını çıkaramazsınız. Verilen sorumluluğu sürdüremeyebilirsiniz. Sizi sabırsız ve gergin yapacaktır. Rakiplerinize karşı dikkatli olmanız önerilir, başka bir durumda muhtemelen bir komplonun kurbanı olabilirsiniz. Mesleğiniz açısından efsanelerden uzak duracaksınız. Yeni yatırımlar yapmak için yola devam edeceksiniz. Arkadaşlarınıza ve yaşlılarınıza iyi bakmanız tavsiye edilir.

8-14 Kasım 2021 Haftalık Balık Burcu Yorumu

♓ Balık Burcu: Geçen haftanın hayal kırıklığı artık mutluluğa dönüşebilir, kendinizi zevk ve sabır zemininde bulacak, çalışma stratejinize çoğaltabilecek her anınızı yaşayacaksınız. Ayrıca kardeşlerinizin de yardımıyla sosyal ağınızı artırabilecek kısa bir iş gezisi düzenleyebilirsiniz. İç güdüleriniz size doğru yolu gösterebilir, bu da size hedefiniz konusunda netlik sağlayabilir. Bekarlar aşklarını aynı topluluk içinde bulabilirler. Öğrenciler muhtemelen kaderin yardımıyla iyi haberler duyabilirler. Kardeşlerle olan anlaşmazlıklar muhtemelen şimdi çözülebilir.

Son birkaç gün ani kazançlar için önemlidir. Muhtemelen miras kalan bazı mülkleri teşvik edeceksiniz. Mevcut yatırımlarınız şimdi size geri ödeme yapabilir. Sevdiklerinizle ilişkilerde bir miktar iyileşme olacak. Öğrenciler uygun kariyeri seçebilecek konumdadır.

Sevgiler…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.