Başak Burcu Kadını ve Başak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Başak Burcu Kadını ve Başak Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Başak burcu halk tarafından düzen ve temizliğe olan takıntısıyla bilinir. Son derece düzenli ve titiz bir burç olmasının yanı sıra ayrıntıları seven bir yapıya sahiptir. Analiz yeteneği güçlü olan Başak burcu, çevresinde çok hızlı bir şekilde sempati toplar.

Peki titiz Başak burçları ilişkide nasıl? Başak kadını ve Başak erkeği aslında nasıl bir karaktere sahip? Cinsellik ve aşk söz konusu olduğunda nasıl davranırlar? İşte tüm detaylar...

Başak Burcu Tarihi

Başak burcu 23 Ağustos ile 22 Eylül tarihleri arasında doğanlardır. Diğer özellikleri ise şöyle sıralanır:

  • Yönetici Gezegeni: Merkür
  • Element: Toprak
  • Nitelik: Değişken
  • Uğurlu Sayıları: 6
  • Gün: Çarşamba
  • Uğurlu Taşı: Meryem Taşı
  • Renk: Sarı, Yeşil
  • Tarot kartı: Ermiş
  • Hayvan: Tüm evciller
  • Bitki: Nergis
  • Kıymetli Taş: Koyu safir, zebercet
  • Kıymetli Maden: Cıva

Başak Burcu Özellikleri

Başak burcu genellikle titiz ve düzenli oluşuyla dikkat çeker. Analiz yapabilen yanı ve kurduğu güzel dostluklar sayesinde oldukça iyi bir arkadaştır. Dikkatli bir yapısı olan Başak burcu alçak gönüllüdür. Bu sebeple çevresinde hep iyi hatırlanır. Giyim merakı onu en çekici kılan özelliklerindendir. Çünkü Başak burçları nasıl giyineceklerini oldukça iyi bilirler. Esprili yanı da yine onu eğlenceli kılan özelliklerinden biridir.

Başak burcunun olumsuz özelliklerine bakıldığında ilk sırada hastalık hastası oluşu gelmektedir. Çoğu zaman ufak konuları büyütür. Aşırı titiz ve eleştirel bir yapıya sahiptir. Bu sebeple bazen onunla anlaşmak oldukça zordur. Kolay beğenmemesi de yine onunla anlaşmayı zorlaştıran özelliklerindendir. Merakı bazen rahatsız edici boyutlara ulaşabilir.

Başak Burcu Kadını

Başak kadını her zaman sorumluluk sahibidir. İdealist oluşu onu vizyon konusunda birçok insandan ayırır. Hırslı olmasına rağmen son derece naziktir. Titizliği sadece temizlik konusunda değil, ayrıntılarda da ortaya çıkar. Evcimen bir yapıya sahip olduğundan tüm gününü evde geçirebilir. Hoş mizacı dostları tarafından oldukça sevilir. Çok sayıda arkadaşı vardır. Bu sebeple mizahı da oldukça yerindedir.

Başak kadınları hırsının gücünü azminden alır. Başarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Pratikliği ile kolayca problemlerin üstesinden gelebilir. Bazen alıngan bir yapısı vardır. Basit olaylara incinip karşısındakini affetmekten kaçınır. İkili ilişkilerinde sadık ve anlayışlıdır.

Başak Burcu Erkeği

Başak erkekleri inatçı yapılarıyla dikkat çekerler. Son derece titiz ve mantıklılardır. Hoş ve sevecen mizacı karşı cins tarafından hemen fark edilir. Hırslı ve çalışkandır. Kazandıklarını tutumlu bir şekilde harcamayı sever. Düşünceli biri olmasına rağmen fazlasıyla açık sözlü davranır. Hoşuna gitmeyen durumları direkt söylemekten kaçınmaz. Temizlik onun için önemli bir detaydır.

Neşeli ve canlı bir karakteri olan Başak erkeği sorunlarla kolaylıkla baş eder. Başarı onun için olmazsa olmaz detaylardan biridir. Başarı en büyük amaçlarıdır, olmazsa olmaz. Her şeyin yerli yerinde olmasından keyif alırlar. Karşı cinste nezaket ve kibarlığa önem verirler.

Aşık olmaktan korkan Başak erkeği, sevdiğinde oldukça sadıktır. Evlilikte düşünceli ve saygılı bir eş olur. Sevdiği kişiyle aynı zamanda dost olabilmeyi de ister. Çocuklara çok düşkün değildir. Ancak iyi ve sorumluluk sahibi bir baba adayıdır.

Başak Burcu Aşkta Nasıl?

Başak burcu genel olarak ilişkilerinde sadık ve sorumluluk sahibidir. Anlayışlı yapısı her zaman için partnerini rahatlatır. Ancak bazen alıngan davranabilirler. Bu sebeple partnerlerinin nazik ve kibar olmasına çok dikkat ederler. Sevdiği kişiyle aynı zamanda dost olmak isterler.

Başak Burcu Cinsellikte Nasıl?

Başak burcu oldukça çekici ve giyimine dikkat eden bir burçtur. Başak erkeği fiziksel zevklere karşı büyük bir merak içindedir. Ancak insanlara duyduğu güven problemi sebebiyle bu yanını ilk etapta ortaya koyamaz. Aradığı kişiyi bulduğunda son derece tatmin edici bir tutum sergiler.

Başak Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Başak burçları genellikle İkizler ve Yay burçları ile anlaşamazlar. Çünkü detaycılık konusunda Başak burçları Yay burçları ile çatışırlar. Başak burcu genellikle su grubu burçlar ile anlaşırlar. Ayrıca Boğa ve Oğlak burçları da yine anlaştıkları burçlar arasında yer alır.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.