Boğa Burcu Kadını ve Boğa Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Boğa Burcu Kadını ve Boğa Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Boğa burcu elementi toprak olan ve Zodyak’ta ikinci sırada yer alan burçtur. Niteliğinin sabit olması onu çoğu konuda güvenilir ve rahatına düşkün olarak tanımlar. Gezegeni Venüs olan bu burcun erkek ve kadın oluşuna göre özellikleri değişmektedir. Peki Boğa burcunun özellikleri neler, aşk ve cinsel hayatta nasıl? İşte Boğa burcuna ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Boğa burcu Zodyak’ın ikinci sırasında yer alan toprak elementli bir burçtur. Genellikle karşımıza sabit fikirleri ve güvenilir tavrı ile çıkar. Rahatına düşkün olan Boğa burcu kadın ve erkek oluşuna göre özelliklerinde farklılıklar gösterir. Gelin Boğa kadını ve Boğa erkeğini biraz daha yakından inceleyelim...

Boğa Burcu Tarihi

Boğa burçları 21 Nisan- 21 Mayıs tarihleri arasında doğanlar oluyor

  • Yönetici Gezegeni: Venüs
  • Element: Toprak
  • Nitelik: Sabit
  • Uğurlu Sayıları: 6, 4
  • Gün: Cuma
  • Uğurlu Taşı: Zümrüt
  • Renk: Pastel mavi, lila
  • Tarot kartı: İmparatoriçe
  • Hayvan: Boğa
  • Bitki: Elma, selvi, menekşe, gelincik
  • Kıymetli Taş: Topaz
  • Kıymetli Maden: Bakır

Boğa Burcu Özellikleri

Kadın ya da erkek fark etmeksizin her burçta temel özellikler bulunmaktadır. Bu sebeple aslında cinsiyet ayrımı olmadan da burçların aynı noktada kesiştikleri söylenebilir. Boğa burcunun kadın ya da erkek fark etmeksizin ortak özelliği güvenilir oluşudur. Çevresindeki insanlar tarafından her zaman için güvenilir ve rahatına düşkün olarak tanımlanırlar. Konforuna düşkün yapısı Boğa burcunun en belirleyici özelliklerindendir. Ayrıca yemeğe olan düşkünlükleri de diğer burçların Boğa burcu birini etkilemesi için önemli bir ipucunu oluşturur.

Gezegeni Venüs olan Boğa burcunun bir diğer özelliği ise harekete geçmek konusunda zorlanan yapısıdır. Genellikle çevresi tarafından yavaş hareketleri ve anında aksiyonda bulunmaması hep eleştirilir. Ancak bu durum Boğa’nın garanticiliğinden kaynaklanır. Çünkü bir Boğa burcu güvenilirliğini korumak için her adımını dikkatle izler.

Boğa Burcu Kadını

Söz konusu kadın olduğunda her burç kendi içerisinde değişiklik göstermektedir. Özellikle Boğa burçlarında bu durum oldukça fazla hissedilir. Çünkü Boğa burcunun genel özelliği güvenilirlik olurken, Boğa kadınının öne çıkan özelliği ilişkilerinde güven aramaktır. Giyinmekten ve süslenmekten hoşlanan Boğa kadını, her zaman alımlı ve bakımlıdır. İlişkilerini güven üzerine kurar ve karşısındakinden mükemmel bir güven örneği teşkil etmesini ister. Karşılığında kalbi sonsuz sadakat duymaya açıktır. Para harcamayı da seven Boğa kadını hesabını bilen yapısıyla her zaman için diğerlerinden çok daha etkileyici olmuştur.

Boğa Burcu Erkeği

Boğa erkeğinde durum Boğa kadınına kıyasla biraz daha tezattır. Çünkü Boğa erkeği ilişkilerinde güvenilir ve sadakatli taraf olmayı her zaman için tercih eder. Bunu aynı zamanda karşısındakinden de bekler. Bir Boğa erkeğinin güveni zor kazanılır; ancak kazandıktan sonra onu kaybetmek oldukça zordur. Çünkü Boğa erkeği güvendiği kadından kolay kolay vazgeçmeyen bir yapıya sahiptir. Süslü ve bakımlı kadınlar her zaman zaaflarından biri olmuştur. Lüks, para ve maddiyat onun için her zaman ilk plandadır.

Boğa Burcu Aşkta Nasıl?

Aşık olan bir Boğa burcu her zaman ilişkilerinde güven arar. Kolay vazgeçmeyen yapısı ilişkilerindeki kararlılığını gösterir. Genellikle karşı tarafın bırakmasını veya hareket etmesini tercih eder. Fazla sabırsız ve hareketli kişiler Boğa burcu için uygun değildir. Sakin ve dingin insanlardan hoşlanırlar. Bu sebeple ilişkileri genellikle durağandır.

Boğa Burcu Cinsellikte Nasıl?

Boğa burçları dıştan anlaşılmayacak kadar tutkulu ve ihtiraslıdır. Aktif bir cinsel hayata sahip olmaları sayesinde partnerlerinin onayını alırlar. İhtiyacı olan güveni aldıktan sonra cinsellikteki baskınlıklarını ortaya koyarlar. Bazen arzularını açık açık belli etmekten çekinirler. Ancak kendi kuralları çerçevesinde cazibe ve çekiciliklerini ortaya koymayı yine de başarırlar.

Boğa Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Boğa burcunun en iyi anlaştığı burçlar Balık, Başak ve Oğlak burçlarıdır. Kesinlikle anlaşamadıkları burçlar ise İkizler, Yay ve Koç burçlarıdır.​​​​​​

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.