Terazi Burcu Kadını ve Terazi Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Terazi Burcu Kadını ve Terazi Burcu Erkeği Özellikleri Nelerdir?

Terazi burcu simgesinden de anlaşılacağı üzere dengeyi temsil eden burçtur. Burçlar arasında öncü nitelik taşıyan Terazi’ler son derece sanata yeteneklidir. Bu onu oldukça ilgi çekici kılar. Hayatta ve ilişkilerinde uyumu yakaladığında dünyanın en dengeli insanı haline gelirler. Ayrıca romantik yapıları da onları harika bir partner haline getirir.

Peki duygularında ve yaşantısında dengesiyle bilinen bu burç aşkta nasıl? İlişkilerine hangi tutumla yaklaşır? Cinsellik onun için ne ifade ediyor? İşte Terazi burcu kadını ve Terazi burcu erkeğinin özellikleri...

Terazi Burcu Tarihi

Terazi burcu 23 Eylül ile 22 Ekim tarihi arasında doğanların burcudur. Burcun karakteristik özellikleri ise şöyledir:

  • Yönetici Gezegeni: Venüs
  • Element: Hava
  • Nitelik: Öncü
  • Uğurlu Sayıları: 6, 9
  • Gün: Çarşamba
  • Uğurlu Taşı: Opal, Zümrüt
  • Renk: Mavi, Lila
  • Tarot kartı: Aşıklar
  • Hayvan: Yılan, kertenkele
  • Bitki: Badem, selvi ve dişbudak ,gül
  • Kıymetli Taş: Koyu zafir, zebercet
  • Kıymetli Maden: Bakır

Terazi Burcu Özellikleri

Terazi burcunun öne çıkan özellikleri arasında güzelliği ve güzel sanatlara olan ilgisi vardır. Bu onu sevimli kılar ve karşı cins için çekici hale getirir. Son derece uyumlu ve zarafet sahibidir. Romantik bir aşık olduğu için partnerleri tarafından hep el üstünde tutulur. İdealist ve olaylara karşı tarafsızdır. İyi niyetli oluşu onu bazen hatalara iter.

Sevilmeyen özelliklerinin başında kararsızlığı gelir. Bazen alıngan davranabilir. Ancak bu onun ince ruhundan gelir. Değişken ve flörtöz tavrı onu cazip gösterir. Ancak çabuk fikir değiştirir ve tembellik biraz ruhunda vardır.

Terazi Burcu Kadını

Terazi burcu kadını genellikle cazibeli, estetik ve yaşam doludur. Karşı cinsin Terazi burcuna olan ilgisi buradan gelir. Sohbeti keyiflidir ve hemen hemen her konuda konuşabilir. İyi huylu bir yapıya sahiptir. Karşısındakini kırmamak onun için oldukça önemlidir.

Keyif yapmaktan ve rahatlıktan hoşlanan Terazi kadını olayları duygularına göre yorumlar. Bu neden doğru bildiğini uygular. Özgürlüğüne son derece düşkün olan Terazi kadını birlikte olduğu erkekten anlayış bekler.

Terazi kadını, karşısındaki erkeğin onu sevdiğini anladığı anda oldukça fedakar bir hale bürünür. Sevdiği için her türlü sorumluluğu alabilecek kadar cesurdur. Evlilikte ise kusursuz bir eştir. Çocuklarına son derece düşkündür.

Terazi Burcu Erkeği

Terazi erkeğinin en göze çarpan özelliği kararsız oluşudur. Bu durum bazen birlikte olduğu kişiyi çıldırtabilir. Ancak karar verdiği anda dünyanın en dengeli ve istikrarlı insanı haline gelir. Yumuşak başı ve iyi huylu yapısıyla dikkat çeker. Öğrenmeye ve anlatmaya son derece açıktır. Bu onun kültür yönünü kuvvetlendirir.

Dostlarıyla fikir alışverişi yapmaya son derece açıktır. Çünkü yeni bilgiler öğrenmek Terazi erkeği için en keyifli aktivitelerdendir. Terazi erkeklerinin ilişkileri oldukça uzun ömürlü olur. Partnerleri için yaptığı fedakarlıklar onu en iyi eş olarak tanımlar.

Terazi Burcu Aşkta Nasıl?

Terazi burcunda kadın ya da erkek fark etmeksizin uzun süreli ilişkiler söz konusudur. Yumuşak başlı ve sakin yapısı ilişkiler için son derece uygundur. Bu sebeple partnerleri tarafından kolay kolay terk edilmezler. Ayrıca romantik etkinlikleri sevmesi onu aşk ilişkilerinde mükemmel bir partner haline getirir.

Terazi Burcu Cinsellikte Nasıl?

Terazi burcu estetiğe en çok önem veren burçlardan biridir. Güzel sanatlara olan ilgisi de buradan gelir. Seks sırasında uyumu yakaladığında doyuma ulaşması kaçınılmazdır. Elinden geldiğince partnerinin isteklerine karşılık vermeye çalışır. Aşık olduğu zaman son derece tutkulu ve ateşli olabilir.

Terazi Burcu Kimlerle Anlaşır-Anlaşamaz?

Terazi burcunun genellikle anlaştığı burçlar Kova, İkizler ve Aslan burçlarıdır. Sosyalleşmeyi seven enerjik insanlarla vakit geçirmekten çok keyif alır. Başak ve Akrep burçları ise çoğu konuda ortak noktaya varamadığı burçlardandır.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.