Hekimoğlu Dizisi Bir Sonraki Sezonda Devam Edecek Mi?

Hekimoğlu Dizisi Bir Sonraki Sezonda Devam Edecek Mi?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu'nun reytingleri ne durumda? Bir sonraki sezon için yeterli izlenmeye ulaşabildi mi? Hepsi haberimizde.

Sevilen dizinin ilk sezonda bol reytingli bir süreç geçirmişti. Geçtiğimiz süreçte dizinin ikinci sezonuna başlanmış ve ilk sezondaki reytingin üstüne çıkması planlanmıştı. 2021 yılında ise işler iyiye gidiyor gibi. 2020 yılında dizi bir anda yükselişe geçerken bir anda da o hafta için reytinglerde düşüşler yaşanıyordu. Geçtiğimiz haftalarda ise istikrarlı bir noktaya gelindiğini söyleyebiliriz. Bu istikrarın kazanılması durumu dizi oyuncularını ve setini de olumlu yönde etkilemiş durumda.

Her salı Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Hekimoğlu dizisi, dün akşam itibariyle 38. bölümü yayınlandı. Bu reyting süreci bu şekilde istikrarlı olmaya devam ederse Kanal D'nin de memnun olacağı duruma gelmiş olacak. Ancak şöyle diyebilirz ki reytinglerin sabit kalması ve düşmemesi için dizi setinin ellerinden geleni yapması gerekiyor. Eğer bu tehlikeli sınırı aşarlarsa ve sabit bir izlenme alabilirlerse dizi için işler yoluna girmiş demektir.

Dizi sezon başlangıçlarında çok düşük izlenmeler almıştı. Fakat hikayenin ilerleyişi ve senaryonun sağlamlığıyla birlikte sonraki bölümlerde bu düşük izlenmeler yerini yüksek reytinglere bırakıyordu. Hikayenin kurgulanış tarzı, anlatım tarzı ve set oyuncularının kabiliyetleriyle bu işin altında kalkabileceklerini bizlere gösteriyorlar.

5df74bf65542850d54b3f11e.jpg

Dizi Oyuncuları Kimlerdir?

Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Aytaç Şaşmaz, Kaan Yıldırım ve Damla Colbay gibi Türk dizi sektörünün güçlü isimleri bu dizide yer almakta. Yine bu dizinin yabancı kaynaklı olan House MD dizisiniden alıntılar yaptığını ve kaynağının bu dizinin olduğunu biliyoruz.

Başrol oyuncularının güçlü ve dinamik performansları dizinin reytinglerinde artış gösteren önemli faktörlerden birisidir. Yine bunların yan sıra hikaye işleyişi ve izleyiciyi ekranlara kilitleme unsurları da diğer etkenlerden birkaç tanesidir. Hikaye anlamında da dizinin ciddi bir değişime gitmesi gerektiğini dile getirebiliriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.