14 yaşındaki kız çocuğu 13 kişinin toplu tecavüzüne uğradı

14 yaşındaki kız çocuğu 13 kişinin toplu tecavüzüne uğradı

Hindistan'da 31 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri ​​arasında Pune tren istasyonunda 14 yaşındaki bir kıza toplu tecavüz ettiğinden 13 erkekten 6'sının tutuklandığı açıklandı.

Hindistan'da 31 Ağustos ile 1 Eylül tarihleri ​​arasında Pune tren istasyonunda 14 yaşındaki bir kıza toplu tecavüz ettiğinden 13 erkekten 6'sının tutuklandığı açıklandı.

Tutuklananlardan altısı tutuklandı. autorickshaw sürücüleri, diğer ikisi ise Sınıf IV demiryolu çalışanları olduğu belirtildi. Kıdemli müfettiş Deepak Lagad TOI'ye, "Pazartesi gecesi, suçla ilgili olarak sorgulanmak üzere üç kişi gözaltına alındı" dedi.

Polis, kızın 31 Ağustos günü akşam 10.30 civarında tren istasyonunda bir arkadaşıyla buluşmak için evden ayrıldığını söyledi. Ama arkadaşı gelmedi. Lagad, "Travma geçiren kız, tren istasyonuna nasıl ulaştığını henüz açıklamadı" dedi. 

"Bir oto çekçek sürücüsü onun ağladığını fark etti ve onu eve bırakmayı teklif etti. Ancak onu bir kulübeye götürüp tecavüz etti. Daha sonra, 2 Eylül akşamı saat 17.30 sıralarında Pune-Jammu Tawi Jhelum ekspres treninde kıza bırakmadan önce çeşitli yerlerde kıza sırayla tecavüz eden arkadaşlarını aradı," dedi Lagad. 

“1 Eylül'de kızın ailesi, kayıp kızlarını bildirmek için polise başvurdu. Konuyu araştırıyorduk ve tren istasyonu ve çevresindeki CCTV görüntülerini inceledik. Otomatik çekçek sürücüsünün kızı alıp bilet aldığını ve onu trende bıraktığını gördük” dedi. 

“Polis, tren yolu üzerindeki tüm demiryolu polis karakollarına telsiz mesajları gönderdi. Chandigarh demiryolu polisi 4 Eylül'de kızı buldu ve Pune polisini uyardı. Bir polis ekibi, kızı Pune'a geri getirmek için 5 Eylül'de hava yoluyla Chandigarh'a ulaştı. Lagad, sıkıntılarını bir kadın polis memuruna anlattı” dedi. 

Pazartesi günü, polis tutuklanan sekiz kişiyi özel bir mahkemeye çıkardı ve bu da onların 16 Eylül'e kadar tutuklu kalmalarına karar verdi. 

Merkez Demiryolunun Pune bölümünün halkla ilişkiler görevlisi Manoj Jhawar TOI'ye şunları söyledi: “Polis bize iki Sınıf IV çalışanın Demiryolları elektrik departmanından da suça karışan kişiler arasında yer alıyor. Her ikisi de Pazartesi akşamı askıya alındı.” 

Bir Merkez Demiryolu yetkilisi, “Chandigarh'daki meslektaşlarımızdan veya polisten olayla ilgili herhangi bir bilgi almadık” dedi. 

Pune DCP (bölge V) Namrata Patil, “Hayatta kalan ve şüpheliler birbirlerini tanımıyor. Kız şimdilik bir devlet hastanesinde tedavi görüyor. Tıbbi test raporu bekleniyor." 

Lagad, “Kızın anlatımına ve CCTV görüntülerine dayanarak otomatik çekçek sürücüsünü gözaltına aldık. Suça karıştığını itiraf etti ve diğer 12 kişinin isimlerini açıkladı. O zamandan beri 12 kişiden yedisini tutukladık. Hindistan Ceza Yasası ve Çocukların Cinsel Suçlardan Korunması Yasası'nın ilgili bölümleri kapsamında toplu tecavüz, doğal olmayan suç, cinsel saldırı ve cinsel tacizle ilgili suçlamalarda bulunduk." 

(Cinsel saldırı davalarına ilişkin Yargıtay kararları gereği mağdurun mahremiyetinin korunması amacıyla kimliği açıklanmamıştır)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.