Her Detayı Kanınızı Donduracak! 'Tufan Geliyor' Diyerek İnsanları Kurban Etmişler

Her Detayı Kanınızı Donduracak! 'Tufan Geliyor' Diyerek İnsanları Kurban Etmişler

Jamaika'da yaşanan korkunç cinayetler kan donduran detaylarıyla dünya gündemine adeta bomba gibi düştü. 39 yaşındaki Vaiz Kevin O Smith ve cemaatinden 41 kişi 2 kişinin boğazlarını keserek öldürmek suçlamasıyla tutuklanarak gözaltına alındı.

Jamaika'da yaşanan korkunç olay dünya gündemine bomba gibi düştü. Kendini mesih ilan eden bir vaiz ve cemaati, insanları önce kandırarak kendilerine bağlayıp sonra da kurban etmekle suçlanıyor. 39 yaşındaki Vaiz Kevin O Smith ve cemaatinden 41 kişi 2 kişinin boğazlarını keserek öldürmek suçlamasıyla tutuklanarak gözaltına alındı. Suçlamada yer alan 'insan kurban etme' ayrıntısı ise duyanları adeta şoke etti.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, senelerce İngiltere'de vaizlik yapan ve daha sonra Jamaika'ya giderek burda kendisini mesih ilan eden Kevin O Smith'in kalabalık bir takipçi topluluğu bulunuyordu. Kevin O. Smith ve kilisesine giden 41 kişi 39 yaşındaki Tanecka Gardner ve kimliği henüz belirlenmeyen bir erkeği boğazlarını keserek öldürmekle suçlanıyor. İşlenen suçun nedeninin ise insan kurban etme olduğu açıklandı.

Gardner'ın vahşice katledilmeden önce devamlı alışveriş yapmış olduğu, bunun nedenini ise Smith'in cemaatine bir 'tufan' yaklaşıyor dediği için hazırlık yapması olduğu ifade edildi. Talihsiz bayanın arkadaşları basına Gardner'ın talimatlar doğrultusunda siyah pirinç ve sıvı yağ biriktirdiğini anlattı. Smith takipçilerine daimi olarak 'çok büyük bir olay'ın yaklaştığını söylüyordu.

Cinayetlerin işlendiği gün katil vaiz kendine inanan cemaatine beyaz giysiler giymelerini, cep telefonlarını alüminyum folyaya sarıp evlerinde bırakmalarını ve kiliseye gelmelerini emretti. Kevin O Smith aynı gün Facebook sayfasında yapmış olduğu paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi: Gemi artık yükleniyor (Nuh'un Gemisi). Çabuk beyazlara bürünüp gelin. Bu bir Katolik kurban etmesi. Geride hiç kimse kalmayacak...

Mirror'da yayınlanan habere göre Gardner boğazı kesilerek öldürüldükten sonra kimliği henüz belirlenemeyen bir erkek kurban da aynı yöntemle öldürüldü ve bunun adamın bedenini 'kirli kandan' temizlemek için yapıldığı denildi. Üç kurbanın daha ciddi yaralarla hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Polis olay yerine baskın yapmış olduğunda ise şoke eden diğer bir manzarayla karşılaştı. Birçok çıplak erkeğin ve sayısız hayvanın sıradaki kurbanlar olmak için çaresizce beklediği anlaşıldı. Polis hakkında çocuk tacizi suçlamaları da bulunan Smith için ayrıntılı bir soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.