Roma Meydanında Soyunan Hosteslerden İlginç Protesto

Roma Meydanında Soyunan Hosteslerden İlginç Protesto

İtalyan havayolu şirketi Alitalia’nın personeli Roma meydanında ilginç bir protestoya imza attı. Hem havayolu şirketinin kapanmasını hem de yeni kurulan şirketin 10 bin çalışanın 3 binini düşük ücretle görev almasını protesto eden hostesler, üstündeki kıyafetlerini çıkararak, “Biz Alitalia’yız” diye bağırıp karara dikkat çekti.

İtalyan havayolu şirketi Alitalia’nın personeli Roma meydanında ilginç bir protestoya imza attı. Hem havayolu şirketinin kapanmasını hem de yeni kurulan şirketin 10 bin çalışanın 3 binini düşük ücretle görev almasını protesto eden hostesler, üstündeki kıyafetlerini çıkararak, “Biz Alitalia’yız” diye bağırıp karara dikkat çekti.

75 senelik faaliyetini geride bıraktığımız hafta düzenlemiş olduğu son uçuşla noktalayan İtalya’nın önemli havayolu şirketi Alitalia’nın çalışanları Roma meydanında protesto düzenledi.

Capitol Tepesi’nde düzenlenen protestoda yaklaşık 50 Alitalia hostesi üniformalarını çıkararak, geceliğe benzer bir kıyafetle poz vererek Alitalia’nın kararına dikkat çekti.

Düzenlenen koreografide, üniformalarını çıkararak sessiz bir biçimde duran hostesler, yeni kurulmuş olan ITA havayollarının Alitalia çalışanlarını daha düşük ücretle işe almasını da protesto etti.

.jpg

Yaklaşık 50 eski uçuş görevlisi, Roma'nın Capitol Tepesi'nin tepesindeki bir meydanda uçuş kıyafetleriyle toplanırken, paltolarını, üniformalarını ve topuklu ayakkabılarını çıkararak, "Biz Alitalia'yız" diye bağırarak protestolarını gerçekleştirdi.

00.jpg

14 Ekim’de son uçuşunu gerçekleştiren Alitalia’nın ardından kurulmuş olan yeni havayolu şirketi ITA, yaklaşık 10 bin çalışanın 3 bininden daha azını işe almış, alınan çalışanların da maaşlarını indirmişti.

000.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.