2021 bekçi alımı sınav sonuçları açıklandı mı? E-devlet bekçi alımı sınav sonuç ekranı…!

2021 bekçi alımı sınav sonuçları açıklandı mı? E-devlet bekçi alımı sınav sonuç ekranı…!

Bekçi alımı sınav sonuçları ne zaman açıklanır sorusu en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz 2020 Eylül ayında 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavına ilişkin başvuru tarihi duyurulmuştu.

Bekçi alımı sınav sonuçları ne zaman açıklanır sorusu en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Geçtiğimiz 2020 Eylül ayında 1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği sınavına ilişkin başvuru tarihi duyurulmuştu. Ardından ise 20 Ocak 2021 tarihinde adaylar sınava tabi tutulmuştu. Yazılı düzenlenen bu sınavın sonuçlarına göre 400 erkek aday İstanbul içerisinde bekçi olacak. Sınava giren adaylar büyük bir heyecanla sonuçları ve atamaları bekliyor. Peki, bekçi alımı sınav sonuçları ekranı açıldı mı? Sonuçlar ne zaman açıklanır? Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…!

Bekçi alımı sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

2020 yılında resmi bekçi alımı yazılı sınav tarihi açıklanmıştı. Binlerce aday bekçi olabilmek için sınav başvuru tarihlerini takip ederek kayıt olmuştu. Geçtiğimiz 20 Ocak tarihinde ise bu yazılı sınav tamamlandı. Yazılı sınavda ter döken tüm adaylar büyük bir heyecanla sonuçları beklemeye başladı. Sınav sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. Bekçi alımı sınav sonuçları kadar sınavdaki soruların yanıtları da en sık araştırılan konular arasında yer aldı. Sınav sorularını ve kendi yanıtlarını hatırlayan adaylar doğru cevap listesini karşılaştırarak sınav sonucunu tahmin etmeyi hedefliyor

Yeniden bekçi alımı sınavı yapılacak mı 2021?

İstanbul için tamamlanan bekçi alımı sınavlarından sonra bekçi olmayı hayal eden kadın ve erkek adaylar yeni sınav tarihini ve alımları da merak ediyor. Sürekli yeni dönem bekçi alımları farklı iller için yapılmaya devam ediyor. Resmi olarak sınav tarihleri ve alım ilanlarına istinaden duyuru yapılıyor. 2021 yılı yeni dönem bekçi alımına ilişkin henüz resmi bir ilan yayımlanmadı.  Yeni bir ilan yayımlanması halinde haberimizde buna yer vereceğiz. Takip ederek haberdar olabilirsiniz.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.