Acil Nakite Sıkışanlara Anında ‘Ekpara’ Müjdesi Enpara'dan Geldi!

Acil Nakite Sıkışanlara Anında ‘Ekpara’ Müjdesi Enpara'dan Geldi!

QNB Finansbank tarafından 2012 tarihinde kurulan Enpara, yine bir müjdeli haber verdi. Acil nakite sıkışanlara Ekpara müjdesini veren Enpara, nakit sıkışıklıkları için müşterilerine özel bir kredi kampanyası başlattı. Banka tarafından yapılan açıklamada, ‘Nakde sıkıştığınızda kısa dönemli destek Ekpara’dan!’ ifadeleri kullanıldı. Peki kimler nasıl bu krediden faydalanacaklar?

Kısa Dönemli Nakit İhtiyaçlarında Kullanılacak

Kovid-19 salgını sebebiyle nakit sıkıntısı yaşayan vatandaşlarım imdadına Enpara yetişti. Banka vadesiz hesabına bağlı TL hesabı ile kullandırılan kredi, kısa süreli nakit ihtiyaçlarını karşılayacak. Bankadan yapılan açıklamada Ekpara’nın vadesiz TL hesabına bağlı olarak çalışan bir kredi limiti olduğuna değinildi. Yani sadece Enpara müşterileri bu krediden faydalanabilecekler. Kısa dönemli nakit problemlerinin çözülmesi için kullandırılacak. QNB Finansbank ve Enpara esaslarına göre kredi kullandırımı yapılabilecek. 

Ekpara Kredinin Özellikleri Nelerdir?

Vadesiz TL hesabında yeterli bakiye olmayan durumlarda Ekpara kredisi kullandırılacak. Ekpara limiti tanımlanan hesap üzerinden ödeme ve para transferleri gerçekleştirilebilecek. Böylelikle anlık nakit ihtiyaçları hızlı bir şekilde çözülebilecek. Ekpara kullanılabilmesi için Enpara’nın vadesiz hesaba limit teklif etmesi gerekmektedir. Belirlenen limitin onaya sunulması ile birlikte vadesiz TL hesabında kredi tanımlanmaktadır.

Enpara’nın sizlere limiti tanımlaması sonrasında Ekpara kullanılabilir hale gelmektedir. Ekpara kullanıldığı andan itibaren ise faiz borcu oluşmaya başlar. Bu borç kullanılan ekstre tutarına, kullanılan süreye, ilan edilen Ekpara faiz oranının uygulanması yolu ile hesaplanır. Vadesiz TL hesabında kullanılan Ekpara tutarı kadar borcun yatırılması durumunda faiz borcu durur.

Ekpara’nın Faiz Oranı Ne Kadar?

Ekpara’nın faiz oranı aylık yüzde 1.89’dur. Ekpara kullanımındaki faiz borcu ve vergiler bir sonraki ayın ilk iş günü hesaba yansıtılmaktadır. Ödemelerin ise 1 ay içerisinde yapılması gerekmektedir. Eğer vadesiz TL hesabında yeterli bakiye varsa, ödeme işlemi için herhangi bir şey yapılmasına gerek kalmaz. Otomatik olarak ödeme Ekpara’ya gönderilir.

Ekpara, kullanıldıktan sonraki her gün faiz uyguladığı için gerçekten acil nakit ihtiyaçları için kullanılmalıdır. Uzun dönemli kredi ihtiyaçları için önerilmemektedir. Ekpara’yı kullanmanız durumunda faiz ve vergiler dışında herhangi masraf ve komisyon ödenmez. Enpara’nın masrafsız bankacılık prensibiyle kullandırılan bir kredi türüdür. Ekpara limiti aynı zamanda istenilen zamanda düşürülebilir, tüm borç ödendikten sonra direkt kapatılabilmektedir. Kullanımlara dair tüm ayrıntılar da her ay e-posta adresine ücretsiz olarak gönderilir.

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.