Halkbank Müjdeyi Verdi! Protokol imzalandı...

Halkbank Müjdeyi Verdi! Protokol imzalandı...

Halkbank'tan müjdeli haber! Kamu bankası ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için harekete geçti. Anlaşmalar yapıldı. Düşük faiz oranıyla kredi fırsatları vatandaşların kullanımı için sunuldu.

Halkbank'tan müjdeli haber! Kamu bankası ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için harekete geçti. Anlaşmalar yapıldı. Düşük faiz oranıyla kredi fırsatları vatandaşların kullanımı için sunuldu. 18 ay vadeli ödeme fırsatı sunuluyor. Ekstra avantaj ve indirimli kampanyalar da sunuluyor. Paraf’ın Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı anlaşmasıyla ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar azda olsa rahatlayacak. Bu konuda Kayseri Ticaret Odası (KTO), Ankara Ticaret Odası(ATO) ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) arka arkaya açıklamalar da bulundu. Arka arkaya imzalar atıldı. Türkiye Halk Bankası Ankara Bölge Müdürlüğü, Ankara Ticaret Odası(ATO) ile "Paraf Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı’’ anlaşmasını imzaladı.

 

ATO’nun yaptığı açıklamada, ATO Hizmet Binası'nda yapılan toplantıda Türkiye Halk Bankası ve ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran Ankara Bölge Müdürü Ahmet Karakaş arasında imzalar atıldı.

 

18 Ay Vade Fırsatı

 

Baran, yaptığı açıklamada, pandemi sebebiyle zor zamanlar yaşayan vatandaşlar için kamu bankaları tarafından sunulan fırsatların önemli olduğunu vurguladı.

 

Bu anlaşmanın birçok kişiyi rahatlatacak çok önemli bir adım olduğunu açıklayan  Baran, "Satıcıların ve alıcıların ticari hayatındaki en önemli risk ve şüphelerin giderilerek sorunlara çözüm sağlayacağı bir anlaşmayı onayladık. Halk Bankası kredi kartı ile ödeme uygulamalarında, satıcıları ve alıcıları alışveriş yaparken güvence altına alıyor. Satıcılar sattığı malın nasıl ödeneceğini düşünmeyecek, alıcılar da alındığı malı nasıl ödeyeceğini düşünmeyecek” şeklinde açıklama yaptı.

 

Baran, Halk Bankası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) Halk Bankasının beraber başlattığı "Paraf Kredi Kartı ve Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı" kampanyası dahilinde uygulanan protokolün fırsatları satıcılar ve alıcı alıcılar arasındaki alışverişin hiç aksamaya uğramadan devam edeceğini bildirerek, "Mevduat faizlerinden daha düşük bir tutara sahip kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde 18 ay taksit imkanı sağlanıyor. Böylelikle üyelere 18 aya kadar vade fırsatı ve tahsilat sorunlarını en aza düşürerek ticaretin devamlılığı sağlanacak." açıklamalarını yaptı.

Daha Rahat Bir Ödeme Olacak

Vatandaşların bilindiği üzere hastalığın yayılması ile birlikte sağlık şartlarında olan bozulma aynı zamanda ekonomik tarafa da yansımış durumda. Bu şekilde olmasıyla birlikte başta devlet bankaları konuya çözüm bulabilmek adına bir takım çalışmalar yapmaya başladılar. Çalışmalar kapsamında vatandaşların kredi kartı taksitlerinde bir takım iyileştirmelerde bulundular. Yapılan iyileştirmeyle birlikte vatandaşlar artık daha rahat bir şekilde ödemelerini sağlayabilecek. Böylece bir nebze vatandaşlara kolaylık sağlanmış olacak.

 

 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.