Kefilsiz, Belgesiz, Teminatsız Anında Kredi! 75 Bin TL’ye Kadar Kredi Kampanyası Başladı

Kefilsiz, Belgesiz, Teminatsız Anında Kredi! 75 Bin TL’ye Kadar Kredi Kampanyası Başladı

QNB Finansbank’ın bir kuruluşu olan Enpara, yeni kredi kampanyasını duyurdu. Kefilsiz, belgesiz ve teminatsız olarak acil nakit ihtiyaçlara 75 bin TL’ye kadar kredi kampanyası başladı. Uygun faiz oranları ve kolay geri ödeme seçenekleriyle kefilsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Kefilsiz kredinin faiz oranı ve geri ödeme seçenekleri nelerdir? İşte kampanyanın detayları...

Salgın döneminde vatandaşlara can suyu olmaya devam eden uygun faizli ihtiyaç kredileri hız kesmeden bankalar tarafından verilmeye devam ediyor. QNB Finansbank’ın bir kuruluşu olan Enpara, 75 bin TL’ye kadar acil nakit ihtiyaçlarına özel kredi kampanyasını başlattı. Kefil, belge ya da teminat istenmeyen bu kredinin detaylarını ise sizler için bugünkü haberimizde araştırdık.

Masrafsız Kredi Enpara’da

Enpara tarafından yapılan açıklamda nakit ihtiyaçlara anında çözüm olan hızlı kredi tam 75 bin TL’ye kadar finansman sağlıyor. Kefil, belge ya da teminat gösterilmeksizin kullandırılan bu kredide herhangi bir masraf da alınmıyor. Diğer bankaların kredilerinde uygulanan dosya masrafı, kredi tahsis ücreti ve benzeri masraflar Enpara’nın hızlı kredisinde alınmıyor. Yani vatandaşlar nakit ihtiyaçlarını karşılarken herhangi bir masraf ödemiyorlar.

ekran-resmi-2021-02-28-17-17-06.png

36 Ay Vade ve Yüzde 1.65 Faiz Fırsatı

Başlatılan kampanya kapsamında vatandaşlar Enpara üzerinden en az 1.000 TL en çok 75 bin TL kredi çekebilecekler. Çekilen krediye ise aylık yüzde 1.65 faiz oranı uygulanacak. Herhangi bir masrafın bulunmadığı bu kredide 36 aya kadar vade seçenekleri ile kolay geri ödeme imkanı sağlanacak. Aylık eşit taksitli olarak ödenebilecek olan bu kredide ara ödeme, toplu ödeme ya da borç kapatma işlemlerinde faiz indirimleri de uygulanacak.

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.