Para harcarken para kazanın! Ödemeleri Akbank ile yap, Akbank winwin nedir?

Para harcarken para kazanın! Ödemeleri Akbank ile yap, Akbank winwin nedir?

Akbank son zamanlarda hiç görmediğimiz müthiş bir kredi imkanını bizlere sundu. Ödemelerini Akbank ile yapan müşterilerine ek olarak faiz imkanını sunacağını bugün itibarıyla duyurdu.

Akbank son zamanlarda hiç görmediğimiz müthiş bir kredi imkanını bizlere sundu. Ödemelerini Akbank ile yapan müşterilerine ek olarak faiz imkanını sunacağını bugün itibarıyla duyurdu. WinWin Hesap olarak açıklanan kampanya ile açılacak olan yeni hesabınız üzerinden yapacağınız alışverişler ve ödemeler sizlere ek olarak faiz getirisi sağlıyor. 
Sadece bu hesap üzerinden yapılan alışverişler değil bunun yanı sıra yapacağınız her para tradsferi de sizlere ek olarak bir getiri sağlıyor. Yapılacak her işlem size bir puan kazandırıyor ve bu puan neticesinde alacağınız faiz oranında yükselme meydana geliyor. 

WinWin Hesap

screenshot-7.jpg
Bankalar arasındaki tüm hesaplar içerisinde bulamayacağınız ve size yapacağınız günlük işlemler ile kazanç sağlama imkanı sunmakta olan winwin hesap ile yeni nesil bir tasarruf elde edebilirsiniz. Normal koşularda verilmekte olan faize ek olarak ekstra bir faiz daha alarak kazancınızı katlayabilirsiniz. Günlük olarak yenilenmekte olan ve faiz oranınıza eklenmekte olan miktarı rahat bir şekilde takip edebilirsiniz. 10.000 TL ile 100.000 TL aralığında bir miktarda açılan hesaplarla birlikte ek olarak ciddi bir kazanç elde edebilirsiniz. 

Ayrıca açacağınız bu hesap iye birlikte vadesi bozulmadan istediğiniz zaman bu hesap üzerinden para yatıma ve çekme işlemi yapabilirsiniz. Para yatırma ve çekme işlemi yapılsa dahi hesaptaki işleyiş kesinlikle bozulmayacaktır. 

  • Hangi İşlemler Para Kazandırır
  • Fatura işlemleri
  • Kira işlemleri
  • Kurum ödemeleri 
  • HGS işlemleri
  • ÖSYM işlemleri
  • Bağış işlemleri
  • SGK işlemleri
  • Şans oyunu işlemleri
  • Cep telefonu ve ATM'ye gönderilere ait işlemler
  • EFT ve havale işlemleri

Sizlere belirli miktarlarda kazanç sağlamanızı sağlayacak olan işlemler olarak bilinmektedir. Yapılan işlemlerden ayrı ayrı faiz kazanmak mümkün olacaktır. Faiz getirisi olarak alınacak işlemer içerisine kredi ödemeleri ve aynı zamanda kredi kartı ödemeleri dahil edilmemektedir. Bu işlemler her hangi bir getiri sağlamayacaktır. Koşulu sağlanmakta olan işlemlerin faiz oranları bir sonraki gün hesaplara aktarılmaktadır. İşleyiş bu şekilde devam etmektedir. 

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.