Ziraat bankası kredi erteleme nasıl yapılır? Ziraat bankası 12 ay kredileri erteliyor..

Ziraat bankası kredi erteleme nasıl yapılır? Ziraat bankası 12 ay kredileri erteliyor..

Kamu bankası olarak görev yapan Ziraat Bankası duyurdu! İhtiyacı olan vatandaşların 1 yıl boyunca kredilerini ertleyecek. Koronavirüs sebebiyle kredi borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar için kredi erteleme dönemi başladı. Peki Ziraat Bankası kredi erteleme nasıl yapılır?

Vatandaşlar tarafından merak konusu olan Ziraat Bankası kredi borcu erteleme fırsatı yayımlandı. Pandemi sebebiyle vatandaşların borçlarını ödemekte zorlandığı bugünlerde kredi yapılandırma ve erteleme imkanı sık sık gündemdeydi. Ziraat Bankası yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararı kapsamında faiz indirimli olarak kullandırdığı krediler 1 yıl boyunca ertelenebilecek.

Gelirlerinde düşüş olan ve faaliyetlerine devam edemeyen vatandaşlar 1 yıl boyunca kredilerini erteleyerek rahat bir nefes alabilecekler. Başvurular ise yine Ziraat Bankası aracılığıyla yapılacak. Söz konusu uygulama ise 31 Aralık 2020 tarihinden önce çekilen krediler için geçerli olacak.

Ziraat bankası kredi erteleme 2021 nasıl yapılır?

Yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı kapsamına giren doğal afetlerden etkilenen çiftçilerimizin yalnızca faiz indirimli (sübvansiyonlu) olarak kullandıkları kredileri 1 yıla kadar ertelenebilmekte ya da azami 5 yıla kadar taksitlendirilebilmektedir.

Kredi ertelemeler Ziraat bankasına başvuru yaparak kredilerinizi erteleyebilir veya taksitlendirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR..

Ziraat bankası kredi borcu faizlerini sıfırladı! Bankaya borcu olanlar dikkat son başvuru tarihini kaçırmayın

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum