Film ve dizi dünyasının beklenen projesi Jurassic World beklenen vizyon tarihinde yayınlanmayacak. Jurassic World serisinin yeni filmi 2022 yılında izleyicisi ile buluşacak!

Film ve dizi dünyasının beklenen projesi Jurassic World beklenen vizyon tarihinde yayınlanmayacak. Jurassic World serisinin yeni filmi 2022 yılında izleyicisi ile buluşacak!

Jurassic World projesinin yeni filminin setinde korona virüs şoku yaşandı. Jurassic World yeni filmi 2021 yılında çıkacaktı. Pandemi sonrasında hemen çalışmalara başlayan dizi çalışanları, korona virüs şoku ile sarsıldı. Yüksek önlemler alınmasına rağmen virüs vakası olan filmin 2022 yılında vizyonda olması bekleniyor.

Pandemi süreci tüm dizi ve film setlerini olumsuz etkiledi. Dizi ve film dünyasından bir erteleme haberi daha geldi. Son günlerde çok kez erteleme kararı alan filmlerin yanına bir isim daha eklendi. 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanan birçok proje erteleme kararı aldı. Bu filmler arasında sevilen Jurassic World projesi de var. Jurassic World 2021 yılına erteleme kararını üzülerek duyurdu.

Jurassic World yeni filmi 2022 yılında vizyona gelecek!

Jurassic World filminin 2021 yılında vizyona girmesi bekleniyordu. Jurassic World’un yeni filmi olan Dominion 2021 tarihinden 2022 tarihine ertelendi. Dizinin çalışmaları devam ediyor ancak vizyona giriş tarihinde bir değişiklik olması izleyiciyi üzdü. Filmin çekimleri Mart ayında durmuştu ve izleyiciler bu habere çok üzülmüştü. Pandemi süreci başlayınca tüm seti durdurulan filmde pandemi biter bitmez çalışmalar başladı.

Serinin yeni filmi Jurassic World 10 Haziran 2022 yılında izleyicisi ile buluşacak!

Yeni poster yayınlayan Jurassic World filmi 2022 tarihinde vizyona gireceğini duyurdu. Jurassic World filmi 10 Haziran tarihinde izleyicisi ile buluşmayı planlıyor. Pandemide çalışmak istemeyen ve setlere devam etmeyen birçok projenin aksine, hemen çalışmalarına başlayan Jurassic World, yeni yayın tarihini duyurdu. Filmin önceki serileri gişede 5 milyondan fazla hasılat elde etmişti.

Jurassic World yeni filminin oyuncuları kimler?

Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum gibi isimlerin yer alacağı Jurassic World filmi, çok yakında vizyona girmeye hazırlanıyor. Daha önce yayınlanan filmlerinde büyük bir başarı yakalayan Jurassic World’un yeni filminden de aynı performans bekleniyor. Birbirinden başarılı isimler bu filme damga vuracak.

Jurassic World filmi neden ertelendi?

Jurassic World: Dominion filminin vizyon tarihi açıklanmıştı. Tüm seyirciler filmin neden ertelendiği konusunda merak içine girdi. Filmin yapımcısı soru yağmuru aldığını açıkladı ve film seti hakkında açıklamalar yaptı. Pandemi sürecinde dikkatli çalışan ve önlem amaçlı milyonlar harcanan filmde birkaç oyuncu korona virüse yakalandı. Testleri pozitif çıkan oyuncular nedeniyle filmin seti de durduruldu. Jurassic World filminin yeni vizyon tarihi bir sorun çıkmazsa 2022 yılı olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.