Burak Yılmaz, Lille seyircisi tarafından ıslıklandı. Hocasından açıklama geldi.

Burak Yılmaz, Lille seyircisi tarafından ıslıklandı. Hocasından açıklama geldi.

Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec, Brest maçında ıslıklanmasının ardından direkt olarak soyunma odasına giden Burak Yılmaz ile ilgili konuştu.

Brest maçında oyundan çıkarken Lille taraftarları tarafında ıslıklanan Burak Yılmaz, yedek kulübesine gitmeden direkt olarak soyunma odasının yolunu tutmuştu.

Lille teknik direktörü Jovelyn Gourvennec konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz özür diledi.

29 Ekim Cuma akşamı PSG ile oynayacakları maç öncesinde basın toplantısında olaya değinen Gourvennec, "Maçtan sonra yanıma gelerek, Brest'e 2 puan kaybettiğimiz için hayal kırıklığına uğradığını söyledi. Takım için çok şey yapmak istiyordu. Soyunma odasında özür diledi ve başkan Olivier Letang da bunu gördü. Burak'a, takım birlikteliğini korumanın öneminden bahsettim. Gol atamadan oyunu domine etmenin yarattığı hayal kırıklığını yok etmemiz gerekiyordu. Gol atmak için enerjimizi korumalıydık." ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.