Apple'ın katlanabilir iPhone Konsept tasarımı sızdırıldı!

Apple'ın katlanabilir iPhone Konsept tasarımı sızdırıldı!

Apple telefonun katlanabilir yani flip konsepti sızdı. iPhone katlanabilir telefonun özellikleri nelerdir? iPhone flip telefonun yeni görselleri ve detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Apple2022'de piyasaya sürülecek katlanabilir bir telefona sahip olduğu söylentileri arasında yer alıyor. Nitekim, Samsung ve Motorola'nın da aralarında bulunduğu birkaç OEM'in katlanabilir modellerini piyasaya sürmesinden bu yana, insanların Apple'ın kendi telefonunu piyasaya sürmesini dört gözle beklemesi doğal.

Grafik tasarımcı Technizo, LetsGoDigital ile birlikte, 2022'de piyasaya sürülmesi beklenen uzun zamandır beklenen Apple katlanabilir iPhone'un, olası bir konsept tasarımını ortaya çıkarmak için sızıntılardan ve birkaç Apple patentinden gelen bilgileri bir araya getirdi.

Esnek yapıya sahip

iphone-13-flip-2.jpg

Konsept tasarımı, cihazın OLED ekrana sahip esnek bir ekran paneli kullanacağı öncülüne dayanmaktadır. Ürün renderları, katlanabilir olacak. Ayrıca iPhone'un önceki iPhone'lardaki çentiği koruyacağına dair spekülasyonları da yansıtıyor.

Technizo'nun konsept tasarımı da iPhone 12 Pro'ya benzer bir kamera sistemi olduğunu gösteriyor. Ancak bu projeksiyon cihazı, potansiyel lansmanından en az iki yıl uzakta olduğu için titrek görünüyor. Açıkçası, 2022'ye kadar, daha gelişmiş kamera sistemleri daha yeni iPhone'lara yerleştirilmiş olacak. Grafik tasarımcı, cihazın tüm olası açılarını ve yanlarını ortaya çıkaran prototip katlanabilir iPhone'un konsept tasarımının bir videosunu yayınladı. Aşağıdan videoyu izleyebilirsiniz.

Ekran boyutu tartışmaları devam ediyor

Kapaklı iPhone konsept tasarımı aynı zamanda akıllı telefonun arka panelde küçük bir ekranla geleceğini öne sürüyor. Ancak ekran boyutu hakkında henüz bir bilgi mevcut değil. İkincil ekranın boyutu göz önüne alındığında, bildirimleri göstermekten başka bir şey yapıp yapmayacağından şüpheliyiz. Foxconn tarafından katlanabilir akıllı telefonun dayanıklılığını belirlemek için birkaç test yapıldığına dair söylentiler var. 

apple-iphone-flip-3.jpg

Flip yani katlanabilir akıllı telefonlar bazı vaatler taşıyor ve birkaç telefon üreticisi bu alanda aktif araştırma yapıyor. Ortaya çıkan birkaç patent vardı ve bunlar, özellikle katlanabilir ekranların üretimindeki çeşitli zorlukların ve dezavantajların üstesinden gelme yarışının yoğunluğunun bir ipucunu veriyor.

İlginizi çekebilir

WhatsApp bazı iPhone modellerinden desteğini çekiyor. Artık o modellerde kullanılmayacak!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.