Zelda Breath of the Wild 2 çıkış tarihi duyuruldu! E3 2021'de yeni fragmanı ve oynanış videosu yayınlandı!

Zelda Breath of the Wild 2 çıkış tarihi duyuruldu! E3 2021'de yeni fragmanı ve oynanış videosu yayınlandı!

Zelda Breath of the Wild 2 ne zaman çıkıyor? Zelda Breath of the Wild 2 fragman nasıl izlenir? Zelda Breath of the Wild 2 oynanışı nasıl? İşte detaylar..

The Legend of Zelda: Breath of the Wild tartışmasız tüm zamanların en popüler oyunlarından biri ve Nintendo tarafından yapılmış en popüler oyun olarak karşımıza çıkıyor. Orijinal Legend of Zelda, yalnızca The Witcher 3 gibi en efsanevi oyunlar için ayrılmış kült benzeri bir takipçi kitlesine sahiptir. The Legend of Zelda: Breath of the Wild, 2017 yılında piyasaya sürüldü. Breath of the Wild'ın başarısından bu yana hayranları Zelda franchise'ı devam filmiyle ilgili haberleri bekliyor. Şimdi, Nintendo kısa süre önce The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 için yeni bir fragman ve E3 2021 oyun konferansında piyasaya sürülmesi için geçici bir tarih yayınladı. Zelda Breath of the Wild 2 çıkış tarihini öğrenmek için okumaya devam edin. 

Zelda Breath of the Wild 2 Çıkış Tarihi 

Hayranlar uzun zamandır tüm zamanların en popüler oyunlarından biri olan Zelda'nın devam oyununun çıkmasını bekliyorlardı. Nintendo, E3 2021 oyun konferansında Zelda Breath of the Wild 2 hakkında merakla beklenen duyuruyu yaptı. Fragman ayrıca Zelda Breath of the Wild 2'nin çıkış tarihini de gösteriyor ancak çok spesifik değil. Zelda Breath of the Wild 2 fragmanı, oyunun çoğu insanın beklediğinden daha yakın olan 2022 yılında piyasaya sürüleceğini ortaya koyuyor. 

Yeni fragman ve çıkış tarihiyle ilgili duyuru, Zelda Breath of the Wild 2 hakkında çok fazla heyecan yarattı. Yeni teaser, yaklaşan devam filminin hikayesi hakkında biraz bilgi veriyor. Fragmanda gösterilen sahnelerden izleyiciler, geri dönen kötü adam Ganon'un kötü eylemleriyle yok edilen güzel bir dünyayı görebilirler. Hyrule parçalandı ve gökyüzünde küçük adalara dönüştü. Link oyuna geri döndü ve dünyayı dolaşıp keşfediyor. Fragmanda ortaya çıkan biraz Breath of the Wild 2 oynanışı var, bu da Nintendo'nun ilk Zelda Breath of the Wild oyununu başarılı kılan yönü genişlettiğini gösteriyor. 

Zelda serisinin hayranları, Zelda 2 oyununun çıkış tarihini yıllardır bekliyor. 2022'nin resmi çıkış tarihi olarak duyurulmasına göre, hayranlar yeni Zelda Breath of the Wild 2'ye yaklaşık bir yıl içinde kavuşabileceklerini bilerek rahatlayabilirler. Zelda Breath of the Wild 2 fragmanında bir sürü yeni şey var ve yukarıdaki videoda buna göz atabilirsiniz.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.