17 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları! Yengeç, Boğa, Yay, Koç, Kova burçları finansal, ekonomik, para, aşk sizi bekliyor

17 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları! Yengeç, Boğa, Yay, Koç, Kova burçları finansal, ekonomik, para, aşk sizi bekliyor

Günlük burç yorumları 17 Kasım 2021, Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Yay, Terazi, Akrep, Oğlak, Kova Burcu ve Balık Burçları. Bugün balıklar ve yükseleni balık olanlar aşk hayatlarında özellikle dikkat etmelidir. Tutulmalar yaklaşırken bunun burçlar üzerindeki en derin etkilerini balıklar hissedecektir. Su elementine sahip olan balıkların duygularını

Herkese merhaba,

Bugün balıklar ve yükseleni balık olanlar aşk hayatlarında özellikle dikkat etmelidir. Tutulmalar yaklaşırken bunun burçlar üzerindeki en derin etkilerini balıklar hissedecektir. Su elementine sahip olan balıkların duygularını sezgilerini dikkatsiz kullanacaklarını görülüyor.

17 Kasım 2021 Günlük Koç Burcu Yorumu

♈ Koç Burcu: Bugün kendinizi çok sıkıcı hissedebilirsiniz. Sizi tembel ve dikkatsiz yapabilir, işinize odaklanmamanız muhtemeldir, sabırsızlık sizi olumsuz yönde aşağı çekebilir. Yatırım yapmaktan kaçınıyorsunuz. Çocuk ve eş sağlığı sizi üzebilir. Aşk kuşları aile meselelerinde tartışmaktan kaçınmalıdır. Öğrencilerin sınavlarında başarılı olmaları için derinlemesine çalışmaları tavsiye edilir.

17 Kasım 2021 Günlük Boğa Burcu Yorumu

♉ Boğa Burcu: Bugün Ay negatif ve çevrenizde sizi üzecek negatif titreşimler bulabilirsiniz. Değersiz varlıklara yatırım yapmaktan kaçınmanız önerilir. İşyerinde, evde ve toplumda çevrenizdeki insanlardan beklentilerden kaçınmanız tavsiye edilir, aksi takdirde sizi daha çok üzebilir. Bugün önemli kararlar almadan önce sezgilerinizi takip etmeniz tavsiye edilir. Boğa burcu özellikle aşk konusunda bugün kendini çok değersiz hissedecek partnerinden ve çevresinden beklediği ilgiyi göremeyecek.

19 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları: Koç, Akrep, Aslan, Balık, Terazi, Yengeç Kova, Yay, Oğlak Faizler düşmüş, ülke batıyor...

17 Kasım 2021 Günlük İkizler Burcu Yorumu

♊ İkizler Burcu: Bugün iş arkadaşlarınız yardımıyla iş planlarını başarılı bir şekilde uygulayabilirsiniz. Çevrenizi güçlendirebilecek bazı sosyal veya aile buluşmalarına dahil olabilirsiniz. Yakın gelecekte size fayda sağlayabilecek kısa, işle ilgili seyahatlere gidebilirsiniz. Eski dostlarınızla olan kırgınlıklarınız ve anlaşmazlıklar artık çözülebilir.

18 Kasım 2021 Günlük burç yorumları: Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Balık burçları dikkat! Aşk, Para, Para, Para, Kariyer...

17 Kasım 2021 Günlük Yengeç Burcu Yorumu

♋ Yengeç Burcu: Bugün iyi bir gün, finansal başarınız iyi olabilir. Geçmiş yatırımlarınızdan faydalanabilirsiniz. Değersiz şeylere yaptığınız harcamalar üzerinde kontrol sahibi olabilirsiniz, bu da tasarruflarınızı artırabilir. Aşk kuşlarının partnerle konuşmalarında kibar olmaları tavsiye edilir, aksi takdirde aralarında bazı anlaşmazlıklar olabilir. Yaşanılan bu anlaşmazlıklar sonucunda kendinizi utanç verici durumlar içinde bulabilirsiniz. Ve telafisi mümkün olmayan hatalara sebep olabilir.

17 Kasım 2021 Günlük Aslan Burcu Yorumu

♌ Aslan Burcu: Bugün sizin için iyi bir gün. İyi bir canlılığa ve enerjiye sahipsiniz. İş yerinde tadını çıkarabilirsiniz. Yeni bir projeye başlamak için yeni planlar yapmanız muhtemeldir, mükemmel bir enerji hissedeceksiniz. İş arayanlar iyi bir iş bulacaktır. Aşk kuşlarına değersiz konularda tartışmalardan kaçınmaları tavsiye edilir.

17 Kasım 2021 Günlük Başak Burcu Yorumu

♍ Başak Burcu: Bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Kibrinizi kontrol etmeniz tavsiye edilir, aksi takdirde herhangi biriyle konuşurken konuşmanız nedeniyle bazı kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Aşk kuşları değersiz konularda konuşurken dikkatli olmalı, ilişkide bir ayrılık sebebi olabilir. Başak için bugün finansal açıdan çok tehlikelidir. Büyük kayıplar yaşayabilir. Para ve iş kayıpları söz konusudur. Büyük miktarlar kaybedecektir. Bu açıdan başak çok dikkatli olmalıdır. Asla emin olmadığı yatırımlar yapmamalıdır. Ve kredi çekmekten sakınmalıdır. Bugün verilen her finansal karar kayıp ile dönüş yapacaktır. Gelecekte sizin karşınıza hep olumsuz olarak çıkacaktır. Bugün başaklar kesinlikle paradan ve parasal konulardan uzak durmalıdır.

17 Kasım 2021 Günlük Terazi Burcu Yorumu

♎ Terazi Burcu: Bugün, parasal olarak şanlısınız yeni gelir kaynakları büyük olasılıkla açılabilir. Geçmişteki yatırımlarınız artık kâr olarak ödemeye başlayacak. Kayıplarınız kâra dönüşecek ve bu da finansal sağlığınızı artıracaktır. Ebeveynlerle ilgili sağlık sorunları çözülebilir.

17 Kasım 2021 Günlük Akrep Burcu Yorumu

♏ Akrep Burcu: Bugün çok mutlu olabilirsiniz, işinizle meşgul olacaksınız. Aileniz mutlu olabilir ve çalışmanızı takdir edebilir. Terfiler açısından iş yerinizde, pozisyonunuzda veya sorumluluklarınızda bazı değişiklikler olabilir. Rakipleriniz ve gizli düşmanlarınız artık kontrol altında olabilir. Bekarlar ve aşk kuşları, akraba veya arkadaşlarının yardımıyla evlilik açısından önemli kararlar alabilirler.

19 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları: Koç, Akrep, Aslan, Balık, Terazi, Yengeç Kova, Yay, Oğlak Faizler düşmüş, ülke batıyor...

17 Kasım 2021 Günlük Yay Burcu Yorumu

♐ Yay Burcu: Son günlerde yaşadığınız dağınık durum kontrol altına alınacak. Ertelenen işlerinize başlayabilirsiniz. Sabır ile, sıkı çalışmanızın karşılığını alabilirsiniz. İşinizde tasarruflarınızı artırabilecek bazı kazançlar var. Eserler veya kitaplar için para harcayabilirsiniz. Ayrıca şehir dışına seyahat etmeyi de planlayabilirsiniz. Tüm bunları yaparken paranızı kontrol altında tutmayı öğrenmelisiniz.

17 Kasım 2021 Günlük Oğlak Burcu Yorumu

♑ Oğlak Burcu: Bugün kendinizi yorgun hissedebilir, sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Bu da mesleğinizi ve ev hayatınızı etkileyebilir. Eşinizin sağlık sorunları nedeniyle muhtemelen üzgün olabilirsiniz. Yürütülen projeler herhangi bir sebep olmaksızın durabilir. Yeni iş projelerine yatırım yapmamanız tavsiye edilir, aksi takdirde kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Öğrencilere tembellikten kaçınmaları ve derslerinde çok çalışmaları tavsiye edilir.

1 Kasım 2021 Günlük Kova Burcu Yorumu

♒ Kova Burcu: Bugün işinizle meşgul olabilirsiniz. Banka bakiyenizi artırabilecek ek gelir kaynakları keşfetmeniz olasıdır. Yaratıcılığınızı geliştirebilecek eserlere, filmlere, cazibeye ilgi duyabilirsiniz. Aşk kuşları ilişkilerini evliliğe dönüştürebilir. Öğrenciler artık kariyer açısından hedeflerine doğru ilerleyebilmektedirler.

19 Kasım 2021 Günlük Burç Yorumları: Koç, Akrep, Aslan, Balık, Terazi, Yengeç Kova, Yay, Oğlak Faizler düşmüş, ülke batıyor...

17 Kasım 2021 Günlük Balık Burcu Yorumu

♓ Balık Burcu: Bugün kendinizi sağlıklı hissedebilirsiniz, eski sağlık sorunları artık tedavi edilebilir. Bir yerden almanız gereken para şimdi geri alınabilir. Lüks ile ilgili bazı şeyleri satın almak için de kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Rakiplerinizi ve düşmanlarınızı kontrol edebilirsiniz. Bununla beraber balıkları aşk hayatlarında kötü şans beklemektedir. Partnerleri konusunda anlaşmazlığa düşebilirler ve bu anlaşmazlık ayrılığa kadar gidebilir. Partnerinizle olan ilişkinize dikkat etmeniz önerilir. Çevrenizden partneriniz hakkında olumsuz yorumlar gelebilir. İlişkinizin geleceği açısından dedikoduları dikkate almamanız önerilir. Aksi halde balıklar için ayrılık görünüyor.

Sevgiler…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.