24 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Yengeç, Terazi, Balık, Aslan burçları dikkat! Turizm, para, aşk, oyun sanat...

24 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Akrep, Yengeç, Terazi, Balık, Aslan burçları dikkat! Turizm, para, aşk, oyun sanat...

24 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları Ay İkizler burcu seyrine devam ediyor. Ve Güneş Akrep burcuna geçti. Şimdiden tüm akreplerin doğum günü kutlu olsun. Herkesin biraz Akrep doğasına bürüneceği bir aylık dönem başladı.

Herkese Merhaba,

Ay İkizler burcu seyrine devam ediyor. Ve Güneş Akrep burcuna geçti. Şimdiden tüm akreplerin doğum günü kutlu olsun.

Herkesin biraz Akrep doğasına bürüneceği bir aylık dönem başladı. Zodyağın en gizemli, en ketum, en esrarengiz burcu akreptir. Mars ve Pluto  gezegenleri tarafından yönetilir. Bu dönem nasıl oluruz? İkili ilişkilerde tutkulu, kıskanç, şüpheci, aşırı sahiplenme iç güdüsüyle hareket ediyor olabiliriz. Cazibeli, karizmatik, yani bir bakanı bir daha baktırabiliriz kendimize. 

Türkiye haritasına göre Güneş 5.evde olacak. 5.ev konularına bakarsak; aşk ilişkileri, flört, çocuklar, eğlence hayatı, kumar, şans oyunları, hamilelik, turizm alanı, sanat dünyası, sanatçılar vesaire..
Bu dönem çocukları koruyalım lütfen. Cinsel istismarlar, skandallar gündeme gelebilir. İkili ilişkilerde tutku, ya benimsin ya toprağın, ya hep ya hiç durumları olabilir. Sanat camiasından vefat haberleri duyabiliriz. 

Kolektife niyetle Akrep burcunun Kasım ayı genel yorumunu daha önce yazmıştım. Akrep yorumunu okuduktan hemen sonra o konuya geçiş yapabilirsiniz.

25 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Balık, Yengeç, Akrep, Terazi, Aslan burçları dikkat! Para, evlilik, iş, eğitim

24 Ekim Günlük Koç Burcu Yorumu

Koç Burcu: Güne keyifli başlıyor koçlar. Coşkulu, çocuksu, iyimser ruh halleri. Pozitifler. Anneyle ilgili haber alabilir bazıları. Yine anneden gelen maddi manevi destek olabilir. İş haberi bekleyenlere son anda geri dönüş olabilir. Ailece sevinç yaşıyor koçlar ve bir kutlama da yapabilirler. Anneden gelen tavsiye olursa ya da bir kadından, o tavsiyeyi mutlaka dikkate alın.

24 Ekim Günlük Boğa Burcu Yorumu

Boğa Burcu: Yüzleri gülebilir boğaların. Bir şans fırsat var. Kadersel kişi olaylar damga vurabilir gündemlerine. Uzun zamandır sıkıntısını çektikleri bir durumla ilgili sevinebilirler, güzel haberler alabilirler. Parasal destek geliyor, ilahi bir destek bu. Bazıları evlilik kararı alabilir. Yeni bir işe başlayabilir bazıları. Kader bağınız olan kişiler çıkabilir karşınıza.

24 Ekim Günlük İkizler Burcu Yorumu

İkizler Burcu: Bir süredir ikilemde askıda kalan işleriyle ilgili yeni bir mücadeleye başlayabilirler. Ruhsal olarak gel gitler yaşıyor olabilirler. İkili ilişkilerde kırgın üzgün yalnız kalmış birileri. Her şeyden bir süre kaçmak istiyor olabilirler. Eski defterleri tamamen kapatabilir bazı ikizler.

24 Ekim Günlük Yengeç Burcu Yorumu

Yengeç Burcu: Anneden destek var yengeçlere. Zorlu bir konunun içinden son anda bir kadın sayesinde kurtulabilirler. Yine son dakkada gelen bir haberle ayağa kalkabilir yengeçler. Yeni başlangıçlar yapabilirler. İkili ilişkilerde kesin net karara varabilirler. Müjdeli haberleri var. Bir sıkıntı yük keder her neyse aydınlığa çıkıyorlar. Bazı kişilerle sen ben durumları yaşanabilir.

24 Ekim Günlük Aslan Burcu Yorumu

Aslan Burcu: Bilge, olgun ve kendilerine yol gösterecek biri çıkabilir karşılarına. İçsel olarak kendi kabuğuna çekilmiş aslanlar yaşadıkları durumların karanlık tarafıyla alakalı bir aydınlanma yaşayabilirler. Kalıcı sağlam güvenilir bir iş, ortaklık, ilişki gündemlerine gelebilir. Keyiflerini yerine getirecek güzel haberler geliyor aslanlara.

24 Ekim Günlük Yay Burcu Yorumu

Yay Burcu: Bilgili bir kadından rehberlik alabilir yaylar. Yaşadıkları tüm korkuları gün yüzüne çıkabilir. İçsel huzursuzluk, kaygı, korku, endişe yaşayan yaylar şifalanıyor.  Şu anda düşündükleri, kendilerini umutsuzluğa iten konu olay her neyse sonu olumlu olacak. Parasal destek yine kadınlardan gelebilir. Yenilenme, değişim, dönüşüm var yaylara.

24 Ekim Günlük Başak Burcu Yorumu

Başak Burcu: Bolluk ve bereketin başladığı bir dönemde olabilirler. Beklenen yardım geliyor kendilerine. Parasal konularda çok güzel gelişmeler yaşanabilir. Bir kısmet var. Yüksek makam sahibi kişilerden haber alabilirler. Bazılarına yüzük geliyor. Bazıları hamile bebek haberi alıyor. Bire iki kazanma durumları olabilir.

24 Ekim Günlük Terazi Burcu Yorumu

Terazi Burcu: Tam bir teslimiyet içinde olabilirler. Olanı biteni kabul edip akışta kalabilir teraziler. Ani bitişler ani başlangıçlara sebep olmuş olabilir. Mücadeleyi bırakmayan terazilere yeni bir kader sayfası açılıyor. Eski devir kapanıyor onlar için. Yeni bir şans, kısmet, fırsat var artık önlerinde. Tesadüf olmayan durumlar yaşayabilirler. Kadersel değişiklikler kişi ve olaylar gündemlerinde.

24 Ekim Günlük Akrep Burcu Yorumu

Akrep Burcu: Dengede kalmayı başaramazlarsa eski alışkanlık ve bağımlılıklarına çekilebilirler. Yoldan çıkartıcı kışkırtıcı durumlar yaşayabilirler. Bazı kişilere karşı dikkatli olmaları gerekiyor tuzağa düşebilirler çünkü. Eskinin özlemi içinde akreplere eskilerden dönüş var. Eski bir aşk tekrar alevlenebilir. Hediye gelebilir yada hediye verebilirler. Birilerini özlüyor ve özleniyor akrepler.

24 Ekim Günlük Oğlak Burcu Yorumu

Oğlak Burcu: Uyumlu ilişkiler gündemlerinde. Kimileri için beklenen aranan ilişkilerin başlangıcı olabilir. Yaptıkları işleriyle ilgili çok güzel bir eser çıkarabilirler ortaya. Projeleri her neyse inanılmaz güzel kapılar açabilir. Yeni anlaşmalar, ortaklıklar, sözleşmeler için doğru zaman ve sağlam kalıcı olanaklar sunabilir kendilerine. Eski iş, eğitim, okul arkadaşlarıyla karşılaşabilirler. Aydınlık haberler geliyor.

24 Ekim Günlük Kova Burcu Yorumu

Kova Burcu: Fiziksel ve zihinsel olarak hazır oldukları ama başlatma eyleminde bulunamadıkları her durumla ilgili şimdi tam zamanı. Kalıcı başlangıçlar kalıcı sonuçlar olabilir. Kader çarkı dönüyor ve zaten bitmesi gereken bitecek, kalması gereken kalacak diyor çark. Kararlarınızın arkasında durmalısınız. Yeni bir kader sayfası yazılıyor ve şans getirecek. 

24 Ekim Günlük Balık Burcu Yorumu

Balık Burcu: Ruhsal olarak mutsuz olabilirler. Motivasyonları düşük olabilir. Aile içi kadınlardan darbe alabilirler. Beklenmeyen kırıcı yıkıcı sözler duyabilirler. Eski bir düşman belirebilir. Sırtından vuruluyor balıklar. Bir bitiş bir veda yaşayabilirler. Aşırı duygusal ve merhamet abidesi balıklar dibe vuruyor. Biliyorum hiç hak etmiyorsunuz.

Astroloji ✨Tarot ✨Numeroloji ✨ Doğum Haritası Analizi ve Tarot Danışmanlığı ✨ için sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle mutlu kalın

25 Ekim 2021 Günlük Burç Yorumları: Balık, Yengeç, Akrep, Terazi, Aslan burçları dikkat! Para, evlilik, iş, eğitim

Uzman Astrolog

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum