Boris Johnson'ın annesi Charlotte Johnson Wahl hayatını kaybetti

Boris Johnson'ın annesi Charlotte Johnson Wahl hayatını kaybetti

Boris Johnson'ın annesi Charlotte Johnson Wahl 79 yaşında hayatını kaybetti. Charlotte için başsağlığı dileği yağarken, İşçi Partisi'nden Keir Starmer paylaştığı bir tweette "Başbakan'ın kaybı için çok üzgünüm. Dedi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a annesi Charlotte için başsağlığı dileği yağarken, İşçi Partisi'nden Keir Starmer Twitter üzerinden paylaştığı bir tweette " Boris Johnson'ın kaybı için çok üzgünüm. Kendisi ve ailesine başsağlığı diliyorum." diye konuştu.

Haber Global’in aktardığına göre; Tory Milletvekili Andrew Rosindell de "Başbakan'ın annesinin vefatını duymak çok üzücü. Bu üzücü günde düşüncelerim ve dualarım Boris Johnson'la beraber" dedi.

Diğer Muhafazakar Angela Richardson ise, "Bu gece Başbakan ve Johnson ailesinin diğer fertleri için üzücü bir haber. Düşüncelerim hepsiyle beraber" açıklamasında bulundu. 

Ressam olan Charlotte Johnson Wall'a 40 yaşlarındayken parkinson teşkisi koyulmuş, 2008 senesinde vermiş olduğu bir röportajda Wall, "Her gün elimden geldiğince resim yapmaya çalışmaktayım. Bir gün kollarım aniden hareket etmeyi bırakana kadar resim yapmaya devam edeceğim, gerçi bu beni gözyaşlarına boğar" ifadelerini kullanmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.