ABD Tam 1800 ATM’den Dogecoin Alım-Satım İşlemlerine İzin Verecek

ABD Tam 1800 ATM’den Dogecoin Alım-Satım İşlemlerine İzin Verecek

Üreticileri tarafından tamamıyla şaka amaçlı piyasaya sürülen Dogecoin halkın parası mı oluyor? Zamanla ciddi boyutta bir ilgi gören Dogecoin, en popüler kripto paralar arasında yer alıyor. Özellikle küçük yatırımcılar tarafından tercih edilen Dogecoin, ABD’de 1800 adetten fazla ATM’de hizmet veriyor.

Twitter Hesabından Duyurdu!

CoinFlip Dogecoin’e olan ilginin yükselişinden yola çıkarak ABD yatırımcılarını sevindiren haberi yetkililer duyurdu, “CoinFlip her zaman küçük yatırımcı ve perakende müşterinin elinde olmuştur. Son olaylarla Dogecoin şaka coin olmaktan çıkarak ciddi yatırım kaynağı olmuştur. Ayrıca Dogecoin küçük yatırımcıların sembolü haline geldi”.

ATM sağlayıcısı olan şirket 2020 yılının başlarında tam 450 adet ATM ile ABD’de hizmet veriyordu. Gün itibariyle 1800 adetten fazla ATM ile hizmet veriyor. 2021 yıl sonuna doğru bu sayının 4000’i geçmesi bekleniyor.

 

ekran-resmi-2021-03-02-19-08-11.png

 

Ünlüler Yatırım İçin Kullanıyorlar

Dogecoin’in dünyada bu kadar popüler olmasının sebepleri arasında Elon Musk oldukça ön plana çıkıyor. Daha önceki haftalarda Dogecoin’in halkın parası olacağı hakkında olumlu tweet atan Elon Musk, kripto para borsasında dalgalanmaya sebep olmuştu. Birkaç kez Elon Musk’ın attığı tweetler karşısında Dogecoin değer kazandı.

Sadece Elon Musk değil Snoop Dog, Gene Simons gibi dünyaca ünlü isimler de yatırımlarını Dogecoin aracılığıyla yaptıklarını dile getirmişlerdi.

Artık Dogecoin Alım-Satımı ATM’den Yapılabilecek

ATM sağlayıcısı CoinFlip bugüne kadar 1800 ATM üzerinden yatırımcılara Bitcoin, Ethereum LinkCoin ve Tron gibi kripto paraların alım satım hizmetlerini veriyordu. Yapılan bu güncelleme ile artık Dogecoin de ATM’den nakit olarak alınabilecek.

İlginizi çekebilir...

Yatırımcılar Dikkat! Yılın İkinci Yarısında Kripto Para Alım Satım İşlemlerine Vergi Geliyor

Editör

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.